.

Защо приятелката ти скъса с теб без никакво обяснение

Защо приятелката ти скъса с теб без никакво обяснение
Снимка: freedigitalphotos.net

Имаш прекрасна връзка, сякаш всичко е наред, а изведнъж приятелката ти те заразява без да ти даде обяснение. Опитваш се да се свържеш с нея, търсиш я, а тя сякаш е изчезнала и не съществува. Не иска да говори с теб, не вдига телефона и те е блокирала в социалните мрежи. Струва ти се невъзможно до вчера всичко да е било наред и изведнъж гаджето ти да те зареже без нищо да ти каже. Защо се е получило така?

 

Хванала те е в изневяра. Има жени, които биха полудели, ако хванат гаджето си в изневяра. Те са склонни да крещят, да викат, да направят скандал и да се карат много сериозно с неверника. Но не всички са такива. Има и дами, които просто ще си тръгнат без обяснение. Вероятно ти сам се досещаш, че тя те е хванала и не иска нито да чува за теб, нито да те вижда повече.

 

Тя е срещнала друг. Някои момичета нямат очи да признаят истината. Може би тя е срещнала друго момче, което да я е впечатлило повече. Тя се чуди как да те зареже, заради другия, но не знае какво да ти каже. Мъчно ѝ е, но я е срам от постъпката ѝ. Затова решава, че е много по-добре да премълчи всичко и просто да изчезне. Без да се обяснява, без да каже нищо и без да дава признаци, че нещо не е наред във връзката, тя просто си отива и всичко приключва.

 

Тя е давала сигнали, че нещо не е наред, но не си забелязал. Колко често наистина слушаш какво тя казва? Има момчета, които смятат, че приятелките им говорят твърде много и сякаш ги изключват. Те спират да слушат и не вникват какво гаджето им казва. Оказва се, че тя много пъти е искала да поговори с теб, но ти не си обърнал внимание. Тя се е опитала да поговори с теб и да ти каже, че не се чувства добре в тази връзка, но ти не си се опитал да разбереш.

 

Страхува се от теб. Вероятно ти си агресивен или много ревнив. Тя е решила, че не иска да бъде с теб повече, но не знае как да ти каже. Явно бившето ти гадже се страхува, че ще се разгневиш и ще полудееш. Не знае на какво си готови и се притеснява да не направиш някоя глупост, защото не можеш да контролираш емоциите си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...