.

Зодиите, които имат дълги и здрави връзки

Зодиите, които имат дълги и здрави връзки
Снимка: thinkstockphotos.com

Дори да не вярваш особено в зодиите, сигурно с времето си се убедил, че те оказват някакво влияние върху живота на човек. Да, характерът и възпитанието също са от значение, но зодията оказва голямо влияние върху нас. Колко ще бъдеш лоялен в любовта, по-кратки или по-дълги връзки предпочиташ, склонен ли си към изневяра, прощаваш ли лесно, тези неща зависят до голяма степен от зодиакалния ти знак. Някои зодиакални знаци са по-предразположени към дългите връзки от други. За да разбереш дали ти си такъв или твоята половинка, виж кои са зодиите, които се чувстват по-добре, когато имат сериозни взаимоотношения:

 

Рак


 

Представителите на тази зодия са домошари по природа. Те обичат силно и дълбоко. За раците няма нищо по-важно и ценно от семейството и любовта. Прощават доста, дори непростими неща, защото предпочитат да простят, отколкото да сложат край на връзката. За да прекратят взаимоотношенията си с партньора, те трябва да усетят незаинтересованост от негова страна. Те имат нужда да виждат, че са обичани и да бъдат глезени. Ако това не се случва, с течение на времето чувствата им се изпаряват и започват да търсят щастието си другаде.

 

Везни


 

Везните първо се сприятеляват с някого, след това го допускат до себе си като интимен партньор. Те са отдадени на половинката си, предани са и са винаги готови да я подкрепят във всяко едно начинание. Везните обичат да правят романтични жестове. Не изневеряват, но за сметка на това обичат да флиртуват. Везните изгубват интерес към партньора си, когато усетят, че той ги приема за даденост и не полага усилия за връзката им.

 

Риби



 

Представителите на тази зодия са изключително предани във връзката си и я пазят със зъби и нокти. Когато започнат взаимоотношения с даден човек, те не го правят с идеята, че ще бъде нещо краткосрочно. Напротив! Рибите са изключително романтични личности, които са склонни към изневяра, когато се почувстват недооценени и не получават достатъчно внимание. Те обаче никога няма да си признаят, че са изневерили и дори съвестта им ще е чиста, защото за тях това е просто таен начин да си набавят липсващата тръпка.

 

Телец


 

Телците са едни от най-лоялните зодии. Те не обичат разнообразието и поради тази причина рядко сменят партньорите си. Телецът предпочита да е сам, да избира дълго и едва тогава да допусне някого до себе си. За да ви изостави представител на тази зодия, трябва сексът помежду ви да не върви. Телците са страстни любовници и обичат хубавия секс. Когато страстта се изпари във връзката, те предпочитат да я прекратят и да потърсят щастието другаде.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...