.

10 факта за жените, които мъжете просто трябва да приемат [част първа]

10 факта за жените, които мъжете просто трябва да приемат [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Мъжете и жени са много различни по начало. Факт е, че така е заложено в природата. Проблемът е, че често комуникацията между половете не се получава. Някои мъже съвсем не разбират жените и не могат да приемат драстичните разлики между двата пола. Всъщност момчетата няма много какво да направят, освен да се примирят със следващите десет факта, свързани с жените.

 

Жените изразяват емоциите си по различен начин. Когато един мъж е ядосан, той ще крещи, ще хвърля предмети дори, ще отиде на фитнес и ще изкара цялата си отрицателна енергия там. Един мъж е способен да се сбие с друг, просто защото има натрупана агресия в него. При жените чувствата се изразяват вербално. Ако гаджето ти е ядосано, тя ще крещи и ще вика. Може да звънне на приятелка и да се оплаква с часове по телефона, но просто това е женският начин за изразяване.

 

Жените имат нужда от другарчета, когато отиват до тоалетна. Ще бъде странно, ако мъж предложи на друг мъж да го придружи в тоалетната. Всъщност би било доста неподходящо и подозрително. При жените това е едно от най-естествените неща на света. Момичетата винаги обичат да ходят до тоалетна по няколко. Те си говорят, обсъждат случващото се и си оправят взаимно грима и прическата.

 

Мъжете и жените често имат различни вкусове за кино. Просто трябва да приемеш, че вероятно гаджето ти никога няма да харесва екшъни. Момчешките филми са такива, съдържат много екшън, насилие, високи скорости и оръжия. Момичешките филми са романтични и мъжете ги определят като скучни. Жените обичат драма, любов, чувства и не си падат по бой, кръв и свръх сили. Важно е да умеете да правите компромиси, когато ходите на кино, а не да се карате кой филм ще гледате.

 

Жените ще разказват на приятелките си за теб. Мъжете са по-потайни, те нямат нужда да споделят много лични неща с приятелите си, особено когато имат сериозна връзка с жена. Но при дамите е точно обратното. Нежният пол има нужда да разказва и да споделя подробности от връзката си. Често жените просто мрънкат и се оплакват на приятелките си за всяка дреболия. Те имат нужда от това, а мъжете го намират за странно.

 

Жените обичат да се гушкат. Много момчета обичат да гушкат приятелките си и им е приятно, но това е провокирано от любовта към жената. При жените чувството за близост е много по-силно изразено. Дамите просто обичат и имат нужда да се гушкат, дори да не са в много сериозни отношения с гаджето.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
megit0y
преди 9 години
0
3
!
Отговори
Мамка му, да!
SpiritInBlack
преди 9 години
0
5
!
Отговори
5 минути ~ 30 минути
Страница 1 от 1