.

10 факта за жените, които мъжете просто трябва да приемат [част втора]

10 факта за жените, които мъжете просто трябва да приемат [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Мъжете и жени са много различни по начало. Факт е, че така е заложено в природата. Проблемът е, че често комуникацията между половете не се получава. Някои мъже съвсем не разбират жените и не могат да приемат драстичните разлики между двата пола. Всъщност момчетата няма много какво да направят, освен да се примирят със следващите десет факта, свързани с жените.

 

Жените си падат по „сладки” неща. Тази дума може да бъде употребена за куп разнообразни неща, щом я изрича жена. „Сладка” може да бъде новата ѝ чанта, чифт обувки, цвят или малко кученце. За един мъж е трудно да разбере какво точно означава „сладко”, казано от жена, но определено щом тя е нарекла нещо по този начин, значи го обожава.

 

 

Жените обичат сватби. Това е факт! Дори една жена да отрича, че харесва сватбени церемонии и да твърди, че са старомодни и захаросани, не ѝ вярвай! Почти всяка жена си мечтае за сватбения ден, който да е най-прекрасният в живота ѝ. Жените имат нужда да фантазират относно роклята, обувките, церемонията и всичко, свързано със сватбата. Дори приятелката ти да няма планове да се жени в близките години, не се учудвай, ако понякога разглежда сватбени рокли.

 

Момичетата обичат да танцуват по групи. Повечето жени имат притеснения относно външния си вид. Дори да излизаш с най-готината мацка и тя да ти се струва като фотомодел, знай, че и тя не винаги се чувства уверена относно красотата си. Това е една от причините, поради които жените се чувстват по-комфортно да са в групи. Не можем да отречем, че и жените се забавляват наистина по този начин. Това е сравнимо с момчешките сбирки на по бира.

 

Жените искат да комуникират с теб и да си говорят по всякакви теми. Жените имат нужда от комуникация, от разговори и разбиране. Приятелката ти иска да говори с теб за всичко, иска да ти сподели, да се допита за мнението ти и да ти разкаже какво чувства. За нея това е много важно и ако умееш да я изслушваш, тя наистина ще бъде много щастлива.

 

Жените не винаги знаят защо плачат. Заварвал ли си приятелката ти да е разстроена дори да няма особена причина? Понякога жените имат нужда да плачат и да покажат, че се чувстват зле. Може да няма особена причина и да не се е случило нищо конкретно, но дори насъбрани емоции могат да я накарат да реве. Твоята задача е да я успокоиш.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...