.

Интересни теми, по които да разговаряш с приятелката си [част първа]

Интересни теми, по които да разговаряш с приятелката си [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ти се е понякога да не знаеш какво да си кажеш с гаджето? Сякаш не можете да проведете интересен разговор и има моменти на неловко мълчание. Няма нищо страшно в това, на всеки се случва да не може да измисли хубава тема за разговор. Сега ще ти предложим няколко интересни теми за разговор с приятелката ти.

 

Говорете си за бъдещето. Жените обичат да говорят за бъдещето, защото така се чувстват сигурни, че приятеля им прави планове за тях двамата. Можеш спокойно да разказваш на приятелката си какво искаш да правиш след години, как искаш да се развиваш и как виждаш бъдещето ви заедно. Дори да правиш планове за седмица напред, сподели ѝ, тя ще се радва да те изслуша и да ти помогне с планирането на следващия уикенд.

 

Говорете си за нейните интереси, приятели и семейство. Искай от нея да ти разкаже за това какво обича да прави, как мисли да прекара живота си в близкото бъдеще. Попитай я за приятелите ѝ. Искай да ти разкаже по-подробно за всеки един от тях, дори да ги познаваш. Нека те запознае със семейството си, дори да не сте се виждали, може да ти разкаже повече за всеки член поотделно.

 

 

Нейните разбирания за живота. Говорете си за нейните възприятия, какво иска тя от живота, какъв е светът през нейните очи и как си представя бъдещето си. Жените обичат да обсъждат вижданията си, харесва им, когато гаджето им ги споделя. Хубаво е да можете да говорите на тази тема, защото така ще се опознаете още по-добре.

 

Клюки. Със сигурност знаеш, че жените обожават да клюкарстват. Всъщност те го правят с приятелките си и ежедневното клюкарстване е типична женска черта. Това не значи, че приятелката ти е злобна или завижда, просто всички жени са свикнали да коментират хората около себе си. Можеш да угодиш на приятелката си, като и ти участваш понякога в това клюкарстване. Не е нужно да коментирате приятелите си или хората около вас, просто гледайте филм и го обсъдете или си говорете за известните личности, които не харесвате.

 

Споделете тайните си. Всеки има любовни тайни, има нещо, което пази само за себе си и не е споделял до сега. Време е да си разкажете най-съкровените любовни тайни. Какво сте чувствали, какво сте преживели и какво никога не сте разказвали на друг човек. Това е една сближаваща стъпка, която може да ви донесе много откровеност в отношенията. Бъдете честни един към друг.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...