.

9 знака, които показват, че сте създадени един за друг [част втора]

9 знака, които показват, че сте създадени един за друг [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Любовта е най-прекрасното чувство на света, което осмисля живота ни. Когато сме влюбени имаме желание и мотивация за живот, искаме да се развиваме и сме щастливи, само защото виждаме изгрева сутрин. Любовта може да ни даде криле и да осмисли живота ни. И изведнъж идва моментът, в който се замисляме дали това е правилният човек за нас. Как да разбереш, че наистина сте родени един за друг?

 

Несъгласията не са нищо трагично. Няма как да сте винаги на едно мнение, просто това не би било възможно. Винаги може да има разногласия, може да се породят дори спорове, но това не е проблем за вас. Когато не сте на едно мнение, просто се разбирате със спокоен разговор, а няма място за скандали, кавги и проблеми. Това означава, че наистина сте един за друг, защото можете да се разберете, дори когато не сте съгласни с мнението на партньора.

 

Единият обича да се пече на слънце, а другият обича на сянка, но това не е проблем за вас. Тук става дума за различията и как партньорът ги приема. Пример за това е любовта към плажовете, морето и слънцето на единия партньор. Същевременно другият обича да стои на сянка и не му харесва морската обстановка. Ако дори тези различия не са проблем за връзката ви, това е чудесно. Не е нужно и двамата да харесвате едно и също нещо. Ако единият обича да готви, не означава, че още утре другият трябва да започне да посещава уроци по готварство. Давайте си свобода и ще бъдете щастливи дълго време.

 

 

Пеперудите в стомаха все още са там. В началото на всяка връзка има едно необяснимо явление наречено „пеперуди в стомаха“. Това е вълнението, което изпитват влюбените, преди среща. Вероятно това е най-страхотното чувство на света, което един влюбен може да изпита. Проблемът е, че това чувство бързо отлита. Дори няколко месеца след началото на връзката, повечето партньори свикват един с друг и пеперудите изчезват. Но ако наистина сте един за друг, пеперудите в стомаха ще ги има винаги.

 

 

Сигурност. В една млада връзка трудно може да има сигурност, защото партньорите не са изградили доверието си. С времето, когато се опознаят, вече може да се говори за отдаденост, сигурност и подкрепа. Ако наистина чувстваш, че половинката ти те подкрепя и се грижи за теб, значи наистина сте един за друг. Трябва да усещаш загрижеността и обичта на своя любим.

 

Пет години в бъдещето. Представяте ли си бъдещето заедно? Мечтаете ли да изградите връзка, която да продължи години, дори след като завършите училище/университет и се сблъскате с живота на възрастните. Ако си представяте бъдещето заедно, вероятно сте създадени един за друг.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...