.

Интересни теми, по които да разговаряш с приятелката си [част втора]

Интересни теми, по които да разговаряш с приятелката си [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ти се е понякога да не знаеш какво да си кажеш с гаджето? Сякаш не можете да проведете интересен разговор и има моменти на неловко мълчание. Няма нищо страшно в това, на всеки се случва да не може да измисли хубава тема за разговор. Сега ще ти предложим няколко интересни теми за разговор с приятелката ти.

 

Детството и миналото. Всеки има прекрасни спомени от детството, които пази и никога няма да забрави. Спомни си какво си правил като дете, кои са били любимите ти детски филми, коя играчка обичаше най-много и какви бели правеше като малък. Със сигурност твоята приятелка пази същите топли спомени и можете с часове да си разказвате за любимите неща от детството. Ако намерите някоя стара бордова игра, можете да се върнете години назад и да се позабавлявате заедно.

 

 

 

 

Почивки и нови места, които да посетите. Къде си мечтаеш да отидеш? Със сигурност има куп места, които искаш да посетиш, дори да са на другия край на света. Всеки човек обича да пътува, а сега е време да си помечтаеш. Разкажи на гаджето си къде искаш да пътуваш, кое място искаш да посетиш и в коя чужда страна би живял. Нека тя също ти сподели за нейните мечтани дестинации. Направете си план къде ще отидете следващия уикенд и планирайте малка разходка извън града.

 

 

Мили жестове и романтика. Романтиката е нещо различно за всеки. Не всяко момиче обича червени рози и плюшени мечета, защото това е изтъркано и банално. Поговорете си какво разбирате под „романтика“. Не пропускай да споменеш колко красива е твоята любима и как е неотразима всеки път, когато се видите.

 

Палави разговори. Разбира се, трябва да отделите време и на тези разговори. Дайте си шанс за малко похотливост и си поговорете какво обичате да правите в леглото. Трябва да внимаваш, защото този разговор не е подходящ ако сте на публично място, с приятели или ако приятелката ти е разстроена. Избери подходящи място и момент. Поговорете си за сексуалните си фантазии, за експериментите в леглото и за това какво искате да правите следващия път, когато се усамотите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
dreamwalker
преди 9 години
0
5
!
Отговори
Много искам да разбера кой пише статиите в този сайт...
Страница 1 от 1