.

Интересни факти за пениса, които не знаеш

Интересни факти за пениса, които не знаеш
Снимка: Dreamstime

Какво знаеш за пениса? Вероятно си чувал/а много неща част, от които дори не са истина. Сред тийнейджърите битуват какви ли не митове, свързани със секса, половите органи и човешкото тяло. Сега ще ти разкажем няколко интересни факта, свързани с мъжкия полов член.

 

Красивите мъже имат по-силна сперма. Да, наистина е вярно! Изследване, проведено в Испания, установява, че мъжете, които имат по-качествена сперма, са по-красиви. Учените са се допитали до група жени, които трябвало да определят красотата на мъжете, участвали в проучването. Изследователи намерили връзка между външната красота и качеството на спермата.

 

Пушенето е вредно и за размера! Приятелят ти пуши ли? Време е да спре цигарите, защото те влияят на размера на пениса. Оказва се, че пушачите могат да смалят размера на половия си член с малко повече от сантиметър. Както знаеш, тютюнопушенето свива кръвоносните съдове и това затруднява притока на кръв при ерекция.

 

Мъжките оргазми са по-кратки от женските. Забелязала ли си, че в най-интимните моменти, гаджето ти се наслаждава на секса много по-кратко от теб? Това е истина, доказано е, че средният мъжки оргазъм продължава 6 секунди. Дамите са благословени, защото техния оргазъм е средно 23 секунди.

 

Чудила ли си се какво си мисли твоето момче, когато свършва? Вероятно понякога ти се струва, че е неадекватен във върховните моменти. Истината е, че еякулацията не се контролира от главния мозък, а от гръбначния.

 

Коя е най-чувствителната част от пениса? Много момичета си мислят, че целият пенис е изключително чувствителен. Истината е, че главичката е мястото, където са концентрирани хиляди нервни окончания. Това е мястото, което трябва да стимулираш, за да донесеш удоволствие на партньора си.

 

Знаеш ли, че корнфлейксът е бил създаден, за да спре мастурбацията? Невероятно, но факт. Американският лекар Джон Харви Келог е създаделят на корнфлейкса. Той изобретява тази зърнена закуска, като смята, че добавянето ѝ към ежедневната диета, може да предотврати мастурбацията при момчетата. Явно изобретението му не е дало резултат, но поне е любима закуска на почти всеки човек.

 

Храната влияе на вкуса на спермата. Някои смятат, че това е мит, но има връзка между диетата и вкуса на семенната течност. Оказва се, че бирата може да докара кисел или горчив вкус, а ананасът прави спермата сладникава.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...