.

Предимствата на връзката от разстояние

Предимствата на връзката от разстояние
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки, който е имал връзка от разстояние знае, че изобщо  не е лесно. Освен трудностите с партньора, идват и всички приятели и близки, които твърдят, че в такива отношения няма смисъл, че рано или късно се стига до раздяла. На пук на всичко, много хора успяват да изградят връзка и да я запазят, дори на стотици километри един от друг. И за някои може да е странно, но връзките от разстояние имат своите предимства. Кои са те?

 

По-пълноценно планиране на времето. Голяма част от хората са свикнали просто да се мотаят. Уж нямат време за нищо и са много заети, но реално прекарват часове наред в правене на нищо или мързелуване. Освен това хората, които не са във връзка от разстояние, умеят да си губят времето с партньора. Виждат се често, но не правят нищо заедно. При връзките от стотици километри изобщо не е така. Тези партньори са свикнали да планират времето си много по-добре. Когато са далеч един от друг, те имат повече време за спорт, учене, излизане с приятели. А когато дойде моментът за виждане, срещите са много по-пълноценни и организирани.

 

 

Оценяваш партньора си повече. Някои хора са свикнали да мрънкат на гаджето си за всякакви дребни неща и да му се ядосват без причина. Но хората, които не могат да виждат любимия си всеки ден, го оценяват повече. Вместо да мрънкат и да се цупят, те прекарват малкото си време заедно в приятни емоции и щастие.

 

Романтиката не умира. При повечето двойки рано или късно романтиката умира и връзката влиза в коловоз, което може да е пагубно за нея. При връзките от разстояние романтиката присъства постоянно. Партньорите имат нужда да се изненадват, да си правят повече подаръци и мили жестове. Няма ги скуката и рутината.

 

Сексът носи повече удоволствие. В по-дългите връзки често пъти и сексът става скучен. Ако отначало не си имал търпение да се усамотиш с гаджето, с времето и сексът става рутина. Хората, които имат връзки от разстояние, не могат да правят секс всеки ден. Така те отлагат желанието си и когато дойде момента, удоволствието е много по-голямо.

 

Пътувате повече. Хората, които живеят в един град, по-рядко си правят почивки и пътувания, поради куп причини. Ако имаш връзка от разстояние, ще пътуваш мнгоо повече, защото ще искаш да се виждаш с гаджето. Можете да ходите до града на другия или да си уреждате срещи в междинен град.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...