.

Какво да подариш на гаджето и на майка си за 8 март

Какво да подариш на гаджето и на майка си за 8 март
Снимка: thinkstockphotos.com

Мина по-малко от месец от Св. Валентин, но ето, че след 2 дни има още един празник, на който трябва да зарадваш приятелката си, а и майка си. Става въпрос за 8 март. Въпреки че се води празник на майката, в последните години той се празнува от всички жени като цяло. Докато на Св. Валентин си се чудил какво да вземеш на половинката си, този път трябва да помислиш и за майка си. Ето ти няколко идеи, които могат да ти помогнат:

 

За гаджето:

 

Колкото и да се е зарадвала половинката ти на подаръка за Св. Валентин, не бива да ѝ подаряваш същото. Без значение дали става въпрос за ваучер за любимия ѝ магазин, масаж, обици и т.н.

 

Букет цветя – имай предвид, че търговците ще вдигнат цените на букетите. Колко пари ще дадеш, зависи от бюджета, който имаш. Не се изхвърляй прекалено много, защото това са цветя, които рано или късно ще увeхнат. За да бъдеш различен и атрактивен, може да ѝ подариш букет с шоколадови бонбони. Той ще се запази за по-дълго време, а и приятелката ти ще е доволна, че ще може да го изяде :)

 

 

 

 

Парфюм – може да си позволиш да ѝ вземеш парфюм, ако знаеш кой е любимият ѝ. В противен случай рискуваш да си хвърлиш парите на вятъра и да ѝ вземеш нещо, което не ѝ допада. Ако не си сигурен, че ще ѝ хареса, по-добре ѝ купи нещо друго.

 

Бельо – този подарък определено е добра идея, защото и ти ще намажеш. Ако знаеш точните размери на приятелката си, може да ѝ вземеш някакво секси бельо. Но наистина трябва да знаеш какъв размер бикини и сутиен носи, иначе рискуваш да ѝ развалиш настроението, като ѝ подариш малки бикини и голям размер чашка сутиен. Ако не знаеш, опитай се да видиш бельото в шкафа ѝ, когато си ѝ на гости или попитай най-добрата ѝ приятелка, тя най-вероятно знае.

 

За майката:

 

Рамка за снимка - ако не се заседяваш дълго време у дома или вече живееш на друго място, тя със сигурност ще се зарадва на този подарък. Като не може да те вижда често, поне да те има на актуална снимка. Със сигурност има твои бебешки снимки в портмонето си, но е друго да има и твоя на нощното си шкафче. Избери ваша обща снимка и красива рамка и подаръкът е готов.

 

Час за масаж – в интернет има огромно разнообразие от ваучери за масажи и други СПА процедури. Ако майка ти не е от хората, които не обичат масажите (а те определено са малко!), може да ѝ харесаш някакъв. Ако имаш по-голям бюджет, може да ѝ вземеш няколко неща за разкрасяване – масаж, антицелулитен масаж, почистване на лице, маникюр и т.н.

 

Нещо за дома – на такъв подарък определено ще се зарадват домакините. Ако майка ти обича да готви и прекарва голяма част от свободното си време в кухнята, може да помислиш от какво има нужда – дали нещо не се е счупило или на пазара не е излязло нещо ново, което ще улесни нейното готвене.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Philophobe
преди 8 години
0
1
!
Отговори
Много готина идея е да подарите стихотворение, с което да ги зарадвате и да изкажете обичта си :) Аз съм го правила, наистина е много трогателно. А който не го бива толкова в римите, има и такъв сайт:http://podarak-ot-stihove.alle.bg/
Страница 1 от 1