.

Кои са най-големите грешки при секса за една нощ [част първа]

Кои са най-големите грешки при секса за една нощ [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Какво мислиш за секса за една нощ? Някои хора не одобряват такъв тип общуване, защото смятат, че секс трябва да се прави само с чувства. Други са на мнение, че такъв секс може да им донесе много удоволствие и готини емоции. Безспорно си има плюсове и минуси, но сега ще поговорим за грешките, които тийнейджърите допускат, когато го практикуват.

 

Големи надежди. Често пъти очакванията изобщо не се припокриват с реалността. Филмите и интернет създават погрешна представа за секса за една нощ и го представят като нещо прекрасно, което носи само удоволствие. Имай предвид, че може изобщо да не ти хареса и дори да се чувстваш използван/а. Може и да не се получи добре, просто защото не познавате вкусовете си. Не очаквай твърде много.

 

Само необвързани. Недей да изневеряваш по този начин, защото определено не е честно гаджето ти да те чака вкъщи, докато ти вилнееш в някой бар и се сваляш с други. Трябва да имаш предвид, че дори да си необвързан/а, другият може да има гадже, но да не ти каже.

 

Липса на предпазни средства. Това е най-честата грешка, която тийнейджърите правят. Отдават се на емоцията, не мислят за презерватива или нямат такъв под ръка. Това не ги спира и те не се отказват от започнатото. Никога не прави секс без презерватив, когато си с някого за една нощ. Така ще си спестиш риска от куп полово предавани болести, както и от нежелана бременност. Знай, че вероятно няма да видиш този човек повече и дори да имаш проблем, ще трябва да се справиш сам/а.

 

Дори да пиеш противозачатъчни, не пропускай презерватива. Хормоналните контрацептиви те предпазват от бременност, но не и от болестите, предавани по полов път. Затова си носи винаги кондом. Не мисли, че това е задължение само на мъжете.

 

Не се влюбвай. Помисли си дали изобщо сексът за една нощ е лъжица за твоята уста. Някои хора са много емоционални, чувствителни и влюбчиви. Те не могат да правят секс без чувства и се влюбват много лесно. Запомни, че най-важното правило при тези преживявания е никога да не се влюбваш. Рискуваш да бъдеш много наранен/а и да страдаш.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...