.

Храните, които НЕ бива да консумираш преди секс

Храните, които НЕ бива да консумираш преди секс
Снимка: thinkstockphotos.com

Ако искаш да правиш страхооооотен секс с гаджето си и да го подлудиш в леглото, трябва да внимаваш какво хапваш преди това. Има храни, които действат като афродизиаци и такива, които ще намалят значително желанието ти за секс. Кои са те?

 

Броколи – може да е изключително полезно, но определено не бива да се консумира преди секс. Броколито съдържа захар и за да бъде преработено, организмът използва бактерия, която отделя метан. Също така води до подуване, а ти надали искаш да се притесняваш излишно по време на секс.

 

 

Боб – сигурно си мислиш, че причината да не е полезен е фактът, че се отделят газове. Това е едно на ръка. След консумацията на фасул, обикновено човек се чувства подут, защото той съдържа захари, които не се храносмилат.

 

Сирене – млечните продукти са много вкусни и повечето хора обичат да ги похапват редовно. За съжаление, статистиката показва, че 75% от хората по света имат непоносимост към лактозата. Затова е по-добре да намалиш значително консумацията на млечни продукти и да забравиш за тях преди секс. 

 

Червено месо – консумацията на мазно месо води до умора. Когато дойде време да храносмилаш храната, която си погълнала, цялата ти енергия ще отиде натам, защото червеното месо не се преработва лесно. И вместо да ти се прави секс, ти няма да имаш никаква енергия и ще искаш да си легнеш.

 

Дъвка – въпреки че не е храна, тя също е намерила място в класацията. Хубаво е да имаш свеж дъх, докато целуваш партньора си, но когато дъвчеш рискуваш да погълнеш въздух, който да предизвика у теб газове.

 

Изкуствени подсладители – хубавото при тях е, че съдържат 0 калории. В същото време обаче са вредни за здравето и съдържат сорбитол, който може да причини подуване.

 

Алкохол – алкохолът е полезен, стига да се консумира в разумни количества. Един коктейл или чаша вино, за да се отпуснеш е ОК, но няма как да изглеждаш секси и да правиш страхотен секс, ако си изпил/а огромно количество бира, шотове или друг твърд алкохол.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...