.

Кои са най-големите грешки при секса за една нощ [част втора]

Кои са най-големите грешки при секса за една нощ [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Какво мислиш за секса за една нощ? Някои хора не одобряват такъв тип общуване, защото смятат, че секс трябва да се прави само с чувства. Други са на мнение, че такъв секс може да им донесе много удоволствие и готини емоции. Безспорно си има плюсове и минуси, но сега ще поговорим за грешките, които тийнейджърите допускат, когато го практикуват.

 

Все пак никога не знаеш какво ще се случи. Повечето хора са на мнение, че няма как да се изгради сериозна връзка, ако отношенията са били само „секс за една вечер“. Други твърдят, че няма шанс да намериш своя човек по този начин. И все пак никога не знаеш какво ще се случи на сутринта. Може да се окаже, че сте един за друг и наистина си пасвате като партньори. Имай предвид, че трябва да премислиш добре нещата, не всичко в живота, става като по филмите.

 

 

Не дължиш нищо на никого. След такава бурна нощ, знай, че не дължиш нищо. Не си мисли, че трябва да правите секс отново. Ако не искаш да се виждате повече, не е необходимо да даваш и обяснение. Можеш да си тръгнеш съвсем спокойно и никога да не се появиш повече. След такава нощ едно „Трябва да си тръгвам“ може да бъде съвсем достатъчно.

 

Забравени вещи. Винаги може да се случи да забравиш нещо в тях или той/тя да остави нещо у вас без да иска. Но някои хора правят това нарочно, защото искат да си измислят повод за втора среща. Ако той/тя забрави нещо у вас, върни му/ѝ го. Ако не искаш да виждаш човека, питай го за адреса и го изпрати с доставка.

 

Внимавай с алкохола. Ако усещаш, че си пил/а много и не мислиш особено трезво, по-добре се откажи от тази възможност. Може да съжаляваш и да се почувстваш използван/а, тъй като не си взимал/а решение на свеж разсъдък. На сутринта ще съжаляваш, че си направил/а нещо такова, а дори не помниш как си взел/а решението.

 

Срам, угризения. Имай предвид, че може и да съжаляваш за постъпката си. Това, което виждаш по филмите и слушаш от приятели не винаги се случва и в реалността. Сексът за една нощ не е за всеки и има голям шанс да не ти хареса.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...