.

Как да преодолееш момчето, което не можеш да забравиш

Как да преодолееш момчето, което не можеш да забравиш
Снимка: freedigitalphotos.net

Почти всяко момиче има момче в живота си, което не може да забрави. Той е единствен за теб и ти не можеш да си представиш живота си без него. Виждаш куп момчета всеки ден, но нито един не може да ти направи впечатление. Искаш да си с Него, но няма как. Не можеш да го преодолееш, а не можеш и да бъдеш с него. Така страдаш и си причиняваш огромна болка. Как да го преодолееш?

 

Спри да контактуваш с него. След като сте скъсали, са ви останали куп спомени, които не искаш да забравиш. Отначало те ще са толкова пресни и ще ти се струва, че са се случили вчера. С времето ще избледнеят, а това ще стане, когато спреш да се виждаш с него. Няма защо да си причиняваш тази болка отново, просто спри да контактуваш с него. Имате общи приятели, познати, познаваш семейството му и сте свикнали да ходите на едни и същи места. Време е да преустановиш контактите и с приятелите му. Изтрий номера му, направи същото и с профила му в социалната мрежа, махни го от всички възможни чатове.

 

 

Не е нужно той да знае колко си наранена. Просто това не от значение вече. Няма да се почувстваш по-добре ако му се обадиш по телефона и ревнеш, защото си наранена и не можеш да дишаш без него. Той ще те отреже, а ти ще се почувстваш още по-зле, защото си му се обадила. Затова просто трябва да приемеш геройски фактите. Няма смисъл да му обясняваш как се чувстваш и колко ти липсва. Отбягвай го и си изживей болката сама.

 

Скрий всички следи. Любовта оставя следи, но не само в сърцето. Със сигурност имаш куп сладки малки подаръчета, както и други, по-големи, снимки в рамки или дрехи, подарени от него. Забрави за всичко, което той ти е дал. Време е да прибереш  болезнените спомени и да ги скриеш от очите си.

 

Излизай с други хора. Най-голямата грешка, която можеш да направиш, е да се изолираш. Няма смисъл да седиш и да си припомняш стари моменти, да плачеш и да се самосъжаляваш. Облечи си новата рокля и отиди на дискотека, флиртувай с други момчета, забавлявай се с приятелките си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...