.

Какво всъщност искат жените от мъжете?

Какво всъщност искат жените от мъжете?
Снимка: thinkstockphotos.com

Уж казват, че жените не знаят какво искат. Това обаче не е така. Има няколко неща, които всяка една жена иска от мъжа до себе си. Кои са те?

 

 

Уважение – нормално е всеки човек да иска да бъде уважаван от най-близките си, особено от партньора си. Жените искат мъжът до тях да не ги подценява и да взима предвид желанията им, без да им се присмива. Но да уважаваш някого не е толкова лесно, колкото изглежда. Уважението изисква отговорност, а не всеки мъж е готов на това за половинката си. Не забравяй обаче, че няма как да бъдеш уважаван, ако не проявяваш уважение към околните.

 

 

Любов – говорим за любов, а не за страст и секс. Жените искат да бъдат обичани, чисто, неподправено, без лъжи, без задни мисли. Истинската любов дава стабилност, жените се чувстват спокойни и дори се разхубавяват. Мъжете, които обичат жената до себе си, ѝ се доверяват напълно и са готови на всичко, за да я направят щастлива и да виждат усмивката ѝ всеки ден.

 

Доверие – без доверие, никоя връзка не може да просъществува дълго време. По природа жените са по-доверчиви от мъжете. И поради тази причина те искат също да им се има доверие. Колкото и жени да са ви лъгали, колкото и пъти да са разбивали доверието ви на пух и прах, вярвайте на новата си партньорка, защото има шанс тя да бъде различна от останалите.

 

Стабилност – колкото и еманципирани да са жените в днешно време, те имат нужда от силна мъжка подкрепа. За жените е много важно да получават сигурност и подкрепа от страна на партньора си. Колкото по-стабилен е един мъж, толкова по-привлекателен е за представителките на нежния пол.

 

Смях – неслучайно жените си падат по мъже с чувство за хумор. Дамите обичат да се смеят. В днешно време водим толкова сериозен и напрегнат начин на живот, че е хубаво, когато сме в компанията на любимия човек да се чувстваме комфортно и да се смеем от сърце. Все пак не забравяйте, че смехът е здраве!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...