.

Какво да му подариш според зодията

Какво да му подариш според зодията
Снимка: thinkstockphotos.com

Да купиш хубав и готин подарък е лесно, когато познаваш много добре човека, на когото ще го подаряваш. Когато обаче го познаваш от скоро или не сте достатъчно близки, изборът се превръща в едно приключение, което не се знае как ще приключи, докато човекът не си отвори подаръка и ти не видиш реакцията му. Въпреки че някои хора са добре обиграни и реагират така сякаш наистина са го харесали, а всъщност нямат търпение да се отърват от него.

 

За да ти е по-лесно при избора на подарък, разбери каква зодия е човекът, за когото го търсиш. Това ще те улесни много и значително ще намали шансът да сбъркаш. Ще обърнем внимание на мъжете, защото да купиш подарък на едно момиче не е толкова трудно.

 

Овните харесват всякакви технологични джаджи, инструменти, готини колани и парфюми.

 

Представителите на зодия Телец биха се зарадвали на вълнен шал или ръкавици, кожен портфейл или бутилка скъп качествен алкохол.

 

 

Близнаците се радват на всякакви подаръци, но най-очаровани ще останат от хубава книга, куфар, лаптоп или козметичен комплект, подходящ за път.

 

Раците харесват и ценят произведенията на изкуството – статуетки, картини, икони и т.н. Също така ще останат доволни от хубав парфюм или стилно мъжко бижу.

 

Лъвовете истински ще се зарадват на билети за концерт на любимата група, козметика за мъже или книга с любовна поезия, откъдето да черпят идеи и да впечатляват жените.

 

Представителите на зодия Дева биха се зарадвали на хубаво бельо, енциклопедия или козметика.

 

Везните ще останат очаровани от подарък като аксесоар за колата, хубав часовник и скъп парфюм.

 

Ако трябва да правиш подарък на Скорпион, спри се на скъп телефон, секс играчка или готин комплект за бръснене.

 

Стрелците ще се зарадват на велосипед, палатка, екипировка за планината или ски аксесоар.

 

Представителите на зодия Козирог ще изпаднат във възторг, ако получат като подарък лаптоп или чанта за лаптоп, кожено яке, портмоне или ръкавици, или скъп парфюм.

 

Водолеите биха оценили като подарък монополи, скрабъл, козметика или GPS за колата.

 

Най-подходящите подаръци за рибите са секс белезници, пуловер, соли за вана или готин аксесоар за дома.

 

При подаръците не е важна сума, която даваш, а желанието, с което го купуваш и начинът, по който го поднасяш. Затова заложи на готината идея и го поднеси с много любов и усмивки.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...