.

Нещата, които жените мразят преди, по време и след секс

Нещата, които жените мразят преди, по време и след секс
Снимка: Dreamstime

Сексът е акт, който трябва да носи удоволствие и на двамата партньори. Понякога обаче единият остава разочарован, като това най-често са жените. Кои са нещата, които мъжете правят преди, по време и след секс, с които дразнят дамите:

 

Секс с чорапи – сигурно не ти е хрумвало, но повечето жени не обичат да правят секс с мъж, който носи чорапи. Така че, когато си събличаш дрехите, махни си и чорапите.

 

Душ след секс – хубаво е човек да поддържа личната си хигиена на ниво, но не е приятно, когато мъжът бърза да отиде в банята, след като е свършил. Вместо да покаже нежност към половинката си, той сякаш ѝ показва, че е нечистоплътна и няма търпение да се изкъпе.

 

 

Кратък акт – жените имат нужда от повече време, за да достигнат до оргазъм, затова не обичат, когато сексът е кратък. В такива моменти те смятат, че партньорът им е егоист и си гледа собствения кеф, без да се замисля за нейните желания.

 

Липса на контрацептиви – повечето мъже предпочитат да правят секс без предпазни средства, което никак не се харесва на жените. Защото сексът, освен нежелана бременност, може да доведе и до болести, предавани по полов път.

 

Шеги по време на секс – хубаво е да си говорите, докато го правите, но шегите и закачките някак си не са най-подходящи за целта.

 

Крясъци – не е нужно да мълчиш, докато го правите, но и не е нужно да се дереш, сякаш си на футболен мач.

 

Въпроси – нито шегите, нито въпросите са подходящи по време на секс. Ако искаш да я питаш нещо го направи преди или след това, но не и по време на акта.

 

Липса на хигиена – няма жена, която да не се отвращава повече от мъж, който няма никаква хигиена. За да не отблъскваш дамите, къпи се често и се грижи за интимната си хигиена.

 

Бързо сваляне на дрехите – мъжете нямат търпение жената да е гола и да започнат да правят секс нея. В същото време жените предпочитат нещата да стават по-бавно – харесват целувките, ласките, бавното сваляне на дрехите. Дамите много държат на любовната игра, която мъжете се стараят да пропускат.

 

Спане след секс – не е приятно да свършите да го правите и ти да се обърнеш и да заспиш. Жената има нужда да бъде гушкана и да си говори с теб. Отдели ѝ 10-15 минутки и след това може спокойно да заспиш.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
6.5
5.5
!
Отговори
И кой се интересува, какво мразят жените ?Пишете за важни неща, например за цените им.
Azoria
преди 9 години
8.5
7.5
!
Отговори
Половината статия е глупост.
Страница 1 от 1