.

Как да излезеш от приятелската зона, когато си в момчешка компания

Как да излезеш от приятелската зона, когато си в момчешка компания
Снимка: thinkstockphotos.com

Има много предимства в това да бъдеш единствено момиче в мъжка компания. Чувстваш се защитена, радваш се на истинско приятелство и си щастлива с момчетата, които са ти като братя. Всяко момиче си мечтае за такова истинско приятелство, защото няма толкова завист, интриги и лъжи. Но понякога ти идва в повече, защото останалите сякаш забравят, че си момиче. Те се отнасят с теб, сякаш си един от тях. Какво да направиш за да промениш отношението им?

 

Свикни с тази мисъл. На първо място трябва да знаеш, че е трудно да промениш отношението им. Не мисли, че можеш да си хванеш гадже от тази компания, а приеми, че това са твоите приятели.

 

Работи върху миризмата си. Може да ти звучи смешно, но се оказва, че момчетата харесват момичета, които миришат добре. Множество изследвания показват, че мъжете харесват момичета, които излъчват приятна миризма. Това не винаги означава аромат на скъп парфюм или готин боди спрей. В  повечето случаи говорим за естествените телесни миризми, които всеки човек притежава.

 

Промени стила си на обличане. Вероятно се чувстваш супер удобно в раздърпаните дънки, кецовете и тениските. Време е да се научиш да се носиш в по-елегантен стил. Купи си нови обувки с високи токове, поли и други по-женствени дрехи. Определено няма как да останеш незабелязана с новите си придобивки. Покажи прекрасното си тяло с по-разголени и секси дрешки.

 

Престани да се държиш като мъжкарана. Ако имаш поведение като на момче, време е да забравиш за него. В типично мъжки компании е нещо съвсем нормално да говориш с пълна уста, да се оригваш и да ругаеш. Забрави за тези ужасни навици. Престани да наричаш „копеле” приятелите ти и отстрани всички неприемливи думи от речника си.

 

Танцувай или просто им покажи своя ритъм. Време е да излезете да се позабавлявате и ти трябва да ги организираш. Вместо да правите обичайните неща като да играете компютърни игри или да пиете кафе, отидете на дискотека. Облечи новите си дрехи – рокля и високи обувки и им покажи как танцуваш на любимите си песни.

 

Сприятели се и с момичета. Това, че имаш достатъчно приятели, не означава, че не можеш да имаш още. Време е да си намериш приятелка, с която да можеш да общуваш на един език. Всяка жена има нужда от друга жена, с която да бъде близка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...