.

Какво трябва да знаеш, преди да си хванеш по-възрастно гадже

Какво трябва да знаеш, преди да си хванеш по-възрастно гадже
Снимка: Dreamstime

В любовта граници няма. Или поне така твърдят хората. Истината е, че когато човек е влюбен, той е склонен на множество компромиси. Някои се съобразяват с навиците на половинката си, други с характера, а трети с възрастта. Да имаш гадже, което е значително по-голямо от теб има своите плюсове и минуси. Виж кои са те:

 

Ще слушаш истории за „доброто старо време” – няма нищо лошо да разбереш какъв е бил животът на любимият ти човек преди години, но имай предвид, че към днешна дата той не е толкова щур, колкото е бил в разказите, които ти разказва и в които често е главен участник. Просто вече е по-улегнал и гледа по друг начин на живота.

 

Ще пие по-малко от теб – ти и твоите приятели обичате да се състезавате кой ще изпие повече, но гаджето ти предпочита да консумира качествен алкохол на място, където няма прекалено много народ.

 

 

Знае какво иска от живота – гаджето ти има повече опит от теб и вече е наясно с това какво иска от живота и как да го постигне. Докато ти все още се луташ и не знаеш по кой път да поемеш, той гони целите си и постига мечтите си.

 

Дава ценни финансови съвети – докато ти пилееш парите си за глупости и нямаш нищо заделено, гаджето ти знае как да пести и да не харчи пари за неща, които не са му наистина нужни. Неговите финансови съвети са наистина ценни и е добре да го слушаш, когато ти ги дава.

 

Не иска да купонясва с приятелите ти – ако гаджето ти вече е над 30-годишна възраст, със сигурност ще иска да купонясва по-рядко. Затова не му се сърди, ако не иска да дойде на купон с теб и предпочита да се излежава у дома или да излезе със своите приятели и да отидат на някое по-тихо местенце.

 

Има богат любовен опит – възможно е ти да имаш повече връзки от него, но гаджето ти да има по-богат опит и да знае как да избегне грешките, които е допускал преди. Това е много хубаво, защото няма да ти се налага да търпиш болезнената му ревност и да му даваш отчет къде отиваш, с кого се виждаш и какво правите заедно. Той е наясно, че вие сте двойка, всеки си има лично пространство, което трябва да си остане такова.

 

Понякога се държи като дете – това, че гаджето ти е по-голямо от теб, не означава, че не е запазило детското в себе си. Затова не се учудвай, ако го видиш да гледа и да се забавлява на някой анимационен филм.

 

Прави страхотен секс – гаджето ти има опит в леглото и определено знае как да ти достави максимум удоволствие.

 

Не обича свалките – тийнейджърите обожават да флиртуват и да се свалят с готини момичета и момчета, но по-зрелите избягват това, защото го смятат за загуба на време. Те показват интереса си само на хора, които наистина харесват. Когато имат връзка, те държат на половинката си и не се заиграват с други.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...