.

Идеалните моменти за секс с партньора

Идеалните моменти за секс с партньора
Снимка: freedigitalphotos.net

Кога обичаш да правиш секс с партньора? На някои хора им харесва сутрин, на други – вечер, а трети споделят, че обичат да се отпускат с партньора след душ. Всеки има собствени предпочитания, но трябва да отбележим някои моменти, които са особено подходящи за правене на секс.

 

Важен ден. Има дни, в които трябва да се мобилизираме и да се представим отлично. Може да имаме важен изпит, да отиваме на интервю за работа или да изнасяме първия си концерт. В тези моменти човек е много притеснен, особено ако за първи път ще говори пред по-голяма публика. Оказва се, че сексът е идеално средство за отпускане и разтоварване. Той облекчава нервната система и е чудесна идея да се позабавляваш с гаджето преди да излезеш на сцената.

 

Сутрин. Повечето хора си представят секса на приглушена светлина, с много романтика и свещи. Всъщност човешкото тяло е създадено да прави секс рано сутрин. Тогава нивото на тестостерона е най-високо, а и тялото е пълно с енергия. По време на секс се отделя и окситоцин, който има сближаващо действие с партньора. Отделят се и ендорфини, които ще подобрят настроението ти за целия ден.

 

Есенно-зимният сезон. Сексът повишава имунитета на организма. Ако често боледуваш, помисли си дали правиш достатъчно секс. Вместо да пазиш леглото с термометър и течащ нос, хващай гаджето и се хвърляйте под завивките.

 

По време на овулацията. Овулацията е периодът, в който яйцеклетката се отделя и жената може да забременее. Благодарение на хормоните, желанието за секс се увеличава. Тогава кожата и косата стават по-красиви, а женското тяло отделя по-приятни аромати. Оказва се, че и клиторът уголемява размера си с 20 на 100, също така повишава и чувствителността си.

 

След тренировка. След като човек направи един крос в парка или излезе от фитнес, определено се чувства освежен. Оказва се, че тогава сексът е прекрасен и това не е случайно. Притокът на кръв в малкия таз се увеличава неколкократно. Така човек изпитва по-голямо удоволствие и по-силна възбуда. Изследване показва, че 20 минути каране на колело способстват за повишаване на кръвоснабдяването на влагалището.

 

След лош ден. Всеки човек има и лоши дни. Тогава просто ти се иска всичко да свърши и да си легнеш, а на другия ден да не си спомняш нищо от всичко това, което ти се е струпало на главата. Ако искаш да се отпуснеш и да забравиш, най-добре е да се отдадеш на гаджето. Сексът е физически контакт, който облекчава стреса. Човек има нужда от ласки и от допир, за да се успокои. Освен това сексът отпуска нервите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...