.

10 неща, които тийнейджърите не знаят за секса [част втора]

10 неща, които тийнейджърите не знаят за секса [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Младите хора често пъти имат погрешна представа за секса. Истината е, че филмите, музикалните клипове, поп културата и порното представят секса като нещо много по-различно от реалността. Така младите и неопитни хора попадат в големи заблуди, свързани със секса. Сега ще ти разкажем за 10-те неща, които тийнейджърите не знаят за секса.

 

Той е склонен да ти каже, че те обича, само за да те вкара в леглото. Момичета, не бъдете наивни. Важно е да умееш да преценяваш хората и да разгадаеш дали са искрени. Не забравяй, че има много момчета, които са готови на всичко, за да спят с теб. Затова е хубаво да опознаваш добре човека, с когото смяташ да правиш секс. Не си мисли, че всички хора са честни. Вярвай повече на дела, а не на думи.

 

Трябва да бъде специално. Да, трябва да бъде специално, наистина. И това не означава цветя, ароматни свещи и хотелска стая. Специално ще е ако има чувства между теб и партньора и наистина искаш да го направиш. Не си мисли, че просто е модерно да правиш безразборен секс и е нещо нормално да си легнеш с човек, когото си срещнал в дискотеката същата нощ.

 

Любовната игра е важна. Разбира се, че е важна. Любовната игра помага да се възбудите максимално и да се отпуснете. Сексът не е като в порнофилмите и не можеш да отпуснеш партньора си, само като го съблечеш. Затова по-добре си отделете време, бъдете сигурни, че няма кой да ви прекъсне и се отдайте на ласки. Правете орален секс, докосвайте се, опознайте телата си взаимно.  

 

Ако жената не се овлажни достатъчно, възможно е да не се получи нищо. Още една причина да не пропускате любовната игра. Когато жената се възбуди, тя се овлажнява. Така сексуалният акт става не само по-приятен, но и възможен. Ако влагалището е сухо, вероятно няма да се стигне до секс. Ако сметнете за необходимо, набавете си лубрикант.

 

Секс на открито. Със сигурност си мечтаеш да правиш секс на плажа, в гората или на друго екстремно място. Вероятно си го представяш много приятно и готино, но в повечето случаи не е точно така. Сексът на плажа може да е опасен, заради песъчинки, които ако попаднат във влагалището на жената могат да породят сериозни здравословни проблеми. Сексът в море/басейн също не е безопасен за здравето. Не забравяй, че винаги има риск някой да ви хване или да се контузите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
yamaha436
преди 8 години
3
1
!
Отговори
Само не видях къде са 10-тте неща
Страница 1 от 1