.

Какви грешки допуска в леглото нежният пол

Какви грешки допуска в леглото нежният пол
Снимка: freedigitalphotos.net

Много дами допускат грешки в леглото, дори без да знаят. Хубаво е да можеш свободно да разговаряш с партньора си на тази тема, за да си сигурна какво му харесва и как да си доставяте удоволствие. И все пак сега ще ти разкажем повече за грешките, които нежния пол допуска в спалнята.

 

Твърде много нежност. Виждала си много момчета, които са издрани или ухапани, заради бурна нощ с готина мацка. Сигурно си мислиш, че това е нещо, което е неприятно за момчетата и те са склонни да ходят с белези по кожата, само за да получат секс. Всъщност не е точно така. Мъжкият пол се радва, когато вижда жената да проявява малко или много грубост. Прекалената нежност е подходяща за времето след сексуалния акт, когато ти се гушка и искаш да си почиваш.

 

Хигиена. Повечето момичета много се стараят да спазват хигиена. Това е чудесно и момчетата наистина го оценяват. Но не мислиш ли, че прекаляваш понякога? Не е нужно да бягаш като опарена към банята всеки път, след като приключите със секса? Нищо няма да ти стане, ако постоиш малко време с него в прегръдките му и след това заедно вземете душ.

 

Дъска. Всяка жена е прекрасна и носи топлота и красота в себе си. Имаш красиво тяло и куп качества, само трябва да ги покажеш. Грешката на почти всяко момиче е, че в леглото се превръща в абсолютна дъска. Това не ти харесва, признай си. Ако имаш някакви притеснения, по-добре поговори с гаджето си и му кажи от какво имаш нужда, за да се отпуснеш.

 

Отказват орален секс. Много тийнейджърки смятат, че оралния секс е нещо лошо или срамно. Истината е, че в него няма нищо лошо и по този начин можете да си доставите много удоволствие без страх от забременяване. Мъжете обичат да получават орални ласки, не забравяй това.

 

Не са инициативни. Смята се, че мъжът е този, който инициира секса в повечето случаи. Някои момичета не се сещат толкова за секс, други пък се срамуват да покажат на гаджето, че имат нужда от малко креватни забавления. Мъжете признават, че се чувстват чудесно, когато гаджето им сама поиска да правят секс.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...