.

Какво искат жените, когато имат сериозна връзка [част първа]

Какво искат жените, когато имат сериозна връзка [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Всеки мъж се пита „какво искат жените?” и със сигурност се затруднява да отговори на този въпрос. На ясно сме, че в доста случаи и самите жени не знаят какво искат и това наистина е объркващо. Но когато заговорим за сериозна връзка, повечето дами признават, че имат определени критерии, на които държат. Какво искат жените от мъжа до тях?

 

Мъж, който да я ухажва често. Жените имат нужда да получават внимание и постоянно трябва да се чувстват харесвани. Това, че тя вече е твоя приятелка, не означава, че си я спечелил завинаги. Сега трябва да се бориш да я задържиш. Прави мили жестове, купувай ѝ цветя, показвай ѝ, че тя е най-красивата за теб.

 

Жените обичат хорската завист. Жените силно се влияят от мнението на околните, особено на другите жени. Това е нещо, което трудно ще промениш. Но трябва да знаеш, че приятелката ти ще се радва, когато другите жени завиждат за нейното гадже. Пример за това може да е твоето отношение, което те са забелязали или подаръците, които ѝ правиш.

 

 

Мъж, който я уважава и оценява. Със сигурност приятелката ти е склонна да направи много за теб и да те обича, но трябва да се постараеш да я оцениш. Не пренебрегвай усилията, които тя полага, а бъди благодарен за всичко. Винаги ѝ напомняй, че я оценяваш и ѝ го казвай често.

 

Карай я да се чувства горда. Жените обичат успели мъже. Ти си добър в училище, спортуваш или има друга област, в която се представяш отлично. Тя е горда с теб и наистина смята, че си страхотен. Важно е да се доказваш постоянно, така ще се влюбва в теб повече и повече.

 

Мъж, който я кара да се чувства късметлийка. Тя наистина е късметлийка, щом си с нея. Просто ѝ го показвай по-често. Бъди мъжът-мечта. Обличай се добре, поддържай тялото си стегнато и във форма, дръж се добре с нея и се уважавайте взаимно.

 

Чаровник, който я кара да се смее. Момичетата обожават чувството за хумор на силния пол. Не е нужно да си голям комик, за да я разсмееш, но трябва да се стараеш да го правиш много често. Жените са склонни към депресии и често се натъжават без причина. Ти трябва да си човекът, който винаги може да я усмихне. Затова постоянно я разсмивай, тя има нужда от това.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...