.

Женските недостатъци по които мъжете си падат

Женските недостатъци по които мъжете си падат
Снимка: Dreamstime

И мъжете, и жените имат навици, които дразнят срещуположния пол. Но има и такива, които всъщност действат като притегателна силна. Да, не си мисли, че всяко несъвършенство, което имаш, отблъсква околните. Има доста недостатъци, които притежават жените, но които се харесват на мъжете. Кои са те?

 

Небрежност – представителите на силния пол харесват жени, които са леко небрежни, не се гримират постоянно и с тонове грим и обичат да си седят у дома със стари и раздърпани дрехи. Разбира се, че дамите трябва да се поддържат и да изглеждат добре, особено когато отиват на някакво събитие, но това не означава, че трябва да прекарват час пред огледалото, преди да отидат до кварталния магазин. Мъжете харесват естествени жени, които не се притесняват да се разхождат навън без грим.

 

 

Неравномерен тен – жените правят всичко възможно, за да се сдобият с красив загар през лятото. Те използват най-различни автобронзанти, за да може да имат равномерен тен по цялото тяло. Не се притеснявай, няма нужда да полагаш толкова много усилия, защото мъжете харесват разликата от банския ти.

 

Мързел – хубаво е човек да може да съчетава задачите, които има, но това не означава, че не бива да мързелуваш от време на време. Мъжете по природата са по мързеливи от дамите, особено у дома. Затова обичат, когато половинката им легне до тях на дивана и двамата мързелуват блаженно пред телевизора.

 

Апетит – повечето дами внимават какво похапват и често са основно на салати и други нискоколорични храни. Поради тази причина мъжете харесват жени, които имат добър апетит и си похапват, без да се притесняват за талията си. За съжаление, не всяка жена може да си го позволи, защото на някои храните им се лепят и трябва да внимават какво ядат. Заоблени форми – няма нужда да се подлагаш на мъчителни диети, за да изглеждаш като манекенките. Мъжете предпочитат приятелката им да е леко закръглена, за да има какво да хващат.

 

Лекомислие – трябва да гледаш на живота сериозно, но е добре от време на време да проявяваш лекомислие. Прекалено сериозните жени не се харесват на мъжете, защото те се чувстват притиснати от тях, особено ако обичат да командват и да се налагат. Затова се дръж по-често лекомислено и се радвай на живота си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...