.

За какво да НЕ говориш в началото на връзката си

За какво да НЕ говориш в началото на връзката си
Снимка: freedigitalphotos.net

В една нова връзка човек се стреми да се покаже в най-добрата светлина. Тогава партньорите все още се опознават и са под влиянието на силни емоции и пеперуди в стомаха. Това е съвсем нормално и може да се каже, че дори първите няколко месеца са опознавателни и за двамата. Едва когато прекарате дълго време постоянно заедно, можете да разберете дали наистина връзката ще продължи. И все пак, има някои неща, за които не бива да говориш в началото на връзката си. Кои са те?

 

Всичките ти бивши гаджета. Можеш да разкажеш за последната си връзка, без да изпадаш в подробности. Просто кажи кога сте се разделили и колко време сте били заедно. Но не е нужно още от началото да даваш пълен отчет за всичките си гаджета, като подробно разкажеш за всяко от тях. Все пак искаш нещо да се получи с новия партньор, не утежнявай връзката си със стари рани и спомени.

 

 

Плановете ти за перфектна сватба. Тази тема е любима на повечето момичета. Те още от малки си представят сватбата, гостите, роклята, церемонията, медения месец. Няма нищо лошо в мечтите за страхотен сватбен ден, но не е нужно да ги споделяш с новото си гадже още на първа среща. Има голяма вероятност той/тя да те помисли за налудничав/а. Същото важи и за теми като бременност, деца и други сериозни теми. Опитай да опознаеш човека, а не да го товариш с темата за роклите на шаферките.

 

Да заживеете заедно. Чудесно е, ако имате възможност да прекарвате много време заедно. Само така ще разберете дали сте един за друг. Но да заживеете заедно от първия месец, това би било ужасна грешка. Така само можеш да изплашиш новото си гадже, което ще си помисли, че си страшна лепка. Дайте си време да развиете връзката си и да узреете за този момент. Все пак не бързате за никъде.

 

Какви сме си? Този въпрос често тормози хората, които скоро са се запознали. Сякаш всичко върви, както трябва, отношенията ви са добри, разбирате се, има чувства и не можете един без друг. Но още не сте си казали, че официално ходите. Не е нужно да питаш дали вече сте гаджета. Нещата се усещат и всичко идва на мястото си.

 

Фетиши. Дори да правите секс, в леглото също е нужно време, за да се напаснете. Още не познаваш вкуса на партньора си, нито той – твоят. По-добре е да се отдадете на интимност, но без да разказваш подробно какви фетиши имаш. Всеки човек има и това е нормално, просто в началото трябва да бъдеш по-предпазлив/а.

 

Пари. Тази тема е много деликатна и трябва да внимаваш. Ако семейството ти разполага с по-големи доходи, не е нужно да се хвалиш с това. Дори да стане дума за заплати и пари, не споделяй прекалено лични неща.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...