.

Тайните на дългата връзка

Тайните на дългата връзка
Снимка: Dreamstime

Всеки тийнейджър иска да срещне любовта и да намери човека, когото обича. Много младежи се оплакват, че наистина не попадат на сериозни хора, с които да си паснат. От теб зависи дали ще срещнеш любовта и когато я срещнеш, дали ще я задържиш и запазиш. Трябва да се бориш за връзката си. Какви са тайните на дългата връзка?

 

Общи интереси. Партньорите трябва да имат общи интереси, които да споделят. Ясно е, че това няма да бъде шопинга, нито риболова, но има куп неща, които можете да правите заедно. Постоянно трябва да намирате нови неща, които да правите. Може да е спорт, курс по език или просто малки пътувания около града.

 

Всяка нощ заедно. Това ще е трудно за повечето тийнейджъри, защото всеки живее с родителите си. Но след време, когато връзката ви се задълбочи, а вече пораснете, ще се отделите в свой дом. Идеята не е само да спите в едно легло, а да делите една завивка, да си лягате заедно, по едно и също време. Така поддържате интимността си и създавате топлота по между си.

 

 

Партньорите никога не си лягат ядосани. Със сигурност има моменти, в които сте се карали много. Не е случайна приказката, че утрото е по-мъдро от вечерта. На сутринта проблемите изглеждат много по-лесно решими и незначителни. И все пак, не си лягайте ядосани. Преди да заспите се гушнете и си кажете, че се обичате. Една караница не може да съсипе връзката ви.

 

Денят започва и свършва с нежност. Прегръдките и целувките са израз на любов и нежност, те винаги трябва да присъстват в една връзка. За да бъде тя успешна и дълга, трябва да показвате любовта си един на друг. Недей да отблъскваш любимия човек, само защото имаш лош ден или настроението ти го няма. Когато се сгушиш в гаджето, всичко ще ти мине по-бързо.

 

Вяра. Успешните партньори вярват един в друг. Доверието е основата на силната връзка, която ще издържи на всичко. Трябва да се чувстваш сигурен/на в партньора си и да знаеш, че на него/нея може да се разчита безусловно. Никога не се съмнявай в гаджето си.

 

Благодаря“. Тази вълшебна думичка сякаш изчезва с времето. В началото партньорите са мили и любезни, а след това сякаш спират да си казват „Благодаря“. Това е много погрешно. Трябва да изпитваш благодарност затова, че партньорът ти е до теб, че ти помага, че те прави щастлив/а.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...