.

Знаците, които показват, че ТЯ все още не е забравила бившия си [част първа]

Знаците, които показват, че ТЯ все още не е забравила бившия си [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има минало и това е нещо нормално. Проблемът е, че миналото често пъти не ни оставя или ние не искаме да го оставим. Най-честият пример е с бившите гаджета и старите любови, които не можем да преживеем или все още таим надежди, че нещо може да се получи. Още по-сериозно става, когато настоящият партньор трябва да ближе раните ти, за да прежалиш старо гадже. Как да разбереш, че приятелката ти все още не е преживяла бившия си?

 

Тя държи дистанция и е объркана. Когато стане въпрос за бивши, тя не иска да сподели. Не иска да говори за старите си връзки, въпреки че си имате доверие. Ти си ѝ разказал за своите бивши, но тя изведнъж променя поведението си, ако ти я попиташ нещо по тази тема.

 

Тя е развълнувана. Случайна среща с него в мола или на улицата я кара да се вълнува и сякаш се променя напълно. Усмихва се, но и се притеснява, а ти определено забелязваш разлика в поведението ѝ. И след като се разминат, тя не може да спре да говори за него, постоянно мисли за него и сякаш се усмихва безпричинно.

 

 

Тези стари хубави спомени. Изведнъж тя започва да ти разказва за старите си спомени с него. Започва да ти обяснява къде са ходили, какво са правили и най-вече обяснява как се е чувствала: влюбена и обичана. Това определено трябва да е знак, че нещо не е наред.

 

Тя сравнява през цялото време. Можеш да си сигурен, че тя не го е забравила, ако през цялото време те сравнява с него. Дори за най-дребни неща, тя подчертава колко добре се е справял той, колко я е обичал и какво е правел за нея. Когато говори така и за най-големите дреболии, помисли си дали наистина иска да е с теб, или мечтае за бившия.

 

Тя поддържа връзка с него. Нека бъдем честни, почти невъзможно е да бъдеш приятел с бивше гадже. Може да се запази добрия тон, може да поздравиш, когато го срещнеш на улицата, но няма как да съществува истинско и чистосърдечно приятелство. Ако тя поддържа връзка с него и твърди, че наистина са приятели, не иска да го губи, защото е ценен човек, вероятно се надява да се събере с него.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...