.

Какви пози са подходящи за мъжете с малки и големи пениси (+ 18)

Какви пози са подходящи за мъжете с малки и големи пениси (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Мъжете много се притесняват, когато стане въпрос за размера на члена им. Повечето представители на силния пол смятат, че няколко сантиметра отгоре не биха им били излишни. Жените са наясно с факта, че качеството на секса не зависи от размера на члена. Позите обаче са от значение, защото някои не са подходящи за прекалено надарени господа, а други за мъже с малки пениси.

 

Каква поза да избереш според размера на неговия член?

 

Къс, но дебел – може да не е много сантиметри дълъг, но е доста дебел. Спрете се на поза, която осигурява дълбоко проникване и отпускане на вагината. Жената трябва да се е отпуснала напълно, в противен случай може да се стигне до появата на болка и протриване. Любовната игра е задължителен елемент, който в никакъв случай не бива да се пропуска.

 

 

Дълъг и тънък – повечето хора обръщат внимание на дължината на пениса, но един мъжки полов орган не е достатъчно добър, ако е прекалено тънък. Изберете поза, при която жената е със свити крака и е притиснала бедрата си едно към друго, за да увеличи триенето при проникване.

 

Огромен – той не е само дълъг, но е и доста дебел. Сексът с надарен мъж може да бъде както страхотно изживяване, така и болезнен спомен. Всичко зависи от позата, както и дали жената е достатъчно възбудена и широка. За да избегнете излишния дискомфорт, задължително използвайте лубрикант и в никакъв случай не пропускайте любовната игра. Кучешката поза не е подходяща за вас, както и други, при които има дълбоко проникване. По-добре правете секс в поза Ездачка, където жената има контрол върху силата, бързината и дълбочината на проникване и така ще може да предотврати евентуална болка.

 

Миниатюрен – при мъжете с малки пениси позата е от огромно значение. За да бъде сексът приятен и за двамата, жената трябва да легне по корем и да повдигне дупето си, като си свие бедрата. По този начин осигурява достатъчно триене и дълбоко проникване на мъжа.

 

Крив – има мъже, които имат леко криви пениси, които обаче не бива да се разглеждат като проблем, напротив! Кривият мъжки полов орган дава възможност за експерименти и секс в нестандартни пози. Жената може да легне по гръб, а мъжът да е на една страна с лице към нея, като преплете краката си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...