.

Секс по време на цикъл - защо не?

Секс по време на цикъл - защо не?
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето двойки не правят секс, когато момичето е неразположено, което не е лоша идея, защото истината е, че тогава шансът от инфекции е най-голям. Ако обаче не искате да сте „на сухо“ няколко дни, може да правите секс и когато тя е в цикъл. На доста мъже тази идея не им харесва, защото ги е страх, а някои дори гнус от кръвта. На момичетата също не им е комфортно, защото се притесняват да не изцапат чаршафите и да няма много кръв.

 

 

Ако обаче и двамата искат да опитат или нямат против кръвта, няма причина да не правят секс по време на цикъл. Виж как това ще бъде най-чисто и приятно и за двама ви:

 

Сложи си тампон – ако смяташ, че сексът без орални ласки, не си струва, то може да си вземеш един бърз душ и да си сложиш тампон, който ще даде възможност на приятеля ти да целува нежно в областта на гениталиите.

 

Правете секс в банята – това е един страхотен начин да разнообразите сексуалния си живот. Сексът в банята по време на цикъл е добра идея, защото по този начин момичето няма да се притеснява, че ще изцапа около себе си. В същото време течащата вода ще отмие кръвта, която евентуално може да се появи по време на акта.

 

Правете анален секс – ако още не сте опитвали, сега е моментът да го направите, стига, разбира се ,да го искате. Аналният секс обаче не е подходящ за момичета, които имат прекалено болезнена менструация. Ако приятелката ти е една от тях, по-добре не правете никакъв секс – нито вагинален, нито анален.

 

Сложи си диафрагма – по принцип това е контрацептивно средство, което представлява плитка, куполообразно оформена гумена шапчица с гъвкав ръб. Целта ѝ е да предпазва от нежелана бременност, но ти може да я използваш като тапа, която да спира кръвта.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...