.

Как да достигнеш до оргазъм, без да правиш секс?

Как да достигнеш до оргазъм, без да правиш секс?
Снимка: Dreamstime

Почти всеки човек си мисли, че единственият начин да получи оргазъм е като прави секс. Това обаче не е вярно! Мъжете и жените могат да свършат, без да се стига до полов контакт. Как? Като за начало направи списък на нещата, които ти харесват и за които често фантазираш. След това го покажи на половинката си и обсъдете твоите идеи. Не се притеснявай и напиши наистина това, което искаш да ти се случи. Ако ти е неудобно, започни разговора отдалеч, като му разкажеш за някой еротичен филм или книга и за нещата, които си видял/прочел.

 

Кои са нещата, които ще ти помогнат да достигнеш до оргазъм, без да правиш секс?

 

Секс играчки – доста двойки се притесняват от тяхната употреба, защото единият партньор си мисли, че ще стане излишен. Това обаче няма как да стане, защото играчките са за допълнителна стимулация, а не са като заместител. Но вие може да ги ползваме като заместител, ако сте решили да стигнете до оргазъм, без да правите секс.

 

 

Мастурбация един пред друг – ти и партньорът ти много добре знаете как да се докосвате, за да се докарате максимално бързо до оргазъм. Взаимната мастурбация е хубаво изживяване, но и това да се задоволяваш пред половинката си също действа доста възбуждащо. Може предварително да обсъдиш идеята си с партньора си, а може да го изненадаш, като внезапно започнеш да се събличаш и докосваш по ерогенните си зони, без да му даваш той да те пипа.

 

Натискане – доста тийнейджъри го практикуват, особено тези, които все още не водят полов живот. Търкането един в друг и поклащането все едно правите секс определено ще ви възбуди и ще нажежи атмосферата. Дали ще го правите с дрехи или без – вие решавате, само ако сте голи внимавайте с болестите, предавани по полов път.

 

Тантрически секс – за да правиш такъв тип секс, трябва да изчетеш доста информация по въпроса, но определено си заслужава. По време на тантрически секс човек може така да канализира енергията си, че да достигне изключително мощен оргазъм. Оргазмът идва от мозъка, затова не техниката, а отношението към нещата е от първостепенно значение.

 

Мръсни приказки – ако партньорът ти знае какво и как да ти каже, ще ти отнеме много малко време да достигнеш до оргазъм. Нека обаче има градация в думите, които използваш. В никакъв случай не започвай с най-мръснишките, тях си ги остави за финала. Говори през цялото време, описвай какво чувстваш и казвай на партньора си какво ти харесва, къде искаш да те докосне и т.н.

 

Ласки по гърдите – най-вероятно не съществува жена, която да не обожава да бъде целувана по гърдите. Напълно възможно е приятелката ти да достигне до оргазъм, ако отделиш достатъчно време на бюста ѝ.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 8 години
2
7
!
Отговори
Тантрически секс, Мръсни приказки, Ласки по гърдите====================================После се чудим как някоя духа и пита дали е забременяла.
Страница 1 от 1