.

Правила при секс с нов партньор

Правила при секс с нов партньор
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът за първи път с нов партньор е много възбуждащ и интересен. Това е първия път, в който сте интимни и се пораждат куп въпроси и притеснения. Не си мисли, че опитът в леглото е най-важен, защото дори да си правил секс с предишно гадже, сега ще е много по-различно. Сега ще ти дадем няколко съвета.

 

Заложете на сигурността. На първо място трябва да избереш здравето и сигурността си. Затова не пропускай презерватива. Дори да имате чувства, да сте влюбени или да се познавате отдавна, не правете секс без презерватив. Само така ще се предпазите от нежелана бременност и болести, предавани по полов път. Освен това, ако видиш нещо притеснително като ранички, пъпки или усетиш неприятна миризма, по-добре е да се откажеш и да пропуснете секса тази вечер.

 

 

Настройте се на секси вълна. Настроението е от голяма важност. Хубаво е да се настроите, а не да прибързвате. Може да излезете преди това на разходка или кафе, да правите нещо заедно, а едва по-късно да се усамотите и да се отдадете на любовни ласки. Пуснете си музика и се отпуснете.

 

Поддържай се във форма. Хубаво е да вземеш душ преди секс, за да се чувстваш спокойно. Освен това една вана или освежаващ душ могат да са нещо много възбуждащо. Можеш да се епилираш или да оформиш интимната си прическа.

 

Приеми, че всеки човек има свои странности. Вероятно и ти имаш моменти, в които се проявяваш като странен човек. Това важи с пълна сила и за секса. Може да се окаже, че новото ти гадже е бисексуално или пък си пада по някакъв фетиш. Това не бива да те учудва, защото хората са различни. Просто не се изненадвай, ако разбереш нещо такова за новия си партньор.

 

Избягвай всичко, което е прекалено странно и екстремно. Мечтаеш си да влезете в роли или да доминираш над партньора? Изчакай още малко и си дайте повече време, за да се опознаете. Добре е първо да започнете с по-традиционен секс.

 

Дай всичко от себе си. Постарай се. Все пак искаш и другия да изпита удоволствие в секса, да се почувства добре и ти трябва да се погрижиш за това. Най-добре е да поговорите и предварително кой какви очаквания има.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
dreamwalker
преди 8 години
17
2
!
Отговори
Плебеи.
Страница 1 от 1