.

Убийците на сексуалното желание при момчетата

Убийците на сексуалното желание при момчетата
Снимка: freedigitalphotos.net

Момчетата са много по-сексуални от момичетата и това е съвсем нормално. Причината се крие в тестостерона, който е отговорен за нагона при хората. Но колкото и да е възбуден един мъж, той лесно може да бъде отблъснат. Сега ще поговорим повече за убийците на сексуалното желание при момчетата.

 

Момичето тип „варено пиле“. Момчетата използват този израз, за да опишат момичета, които не правят нищо в леглото. Те може да са красиви, умни, забавни и да изглеждат наистина секси. Но това не гарантира готин секс. Има момичета, които просто лягат, отпускат се и не правят нищо, сякаш нямат търпение актът да приключи. Това определено е страстоубийствено, момчетата искат да видят, че сексът се харесва и от половинката им.

 

Момиче с принципи. Момичетата трябва да имат принципи, които да устояват. Това е нещо прекрасно и не бива да пристъпваш личните си убеждения. Но наистина понякога е прекалено и дразнещо, когато дамите прекаляват със забележките и мрънкането. Ако заявиш „не правя орална любов“, когато вече сте се отдали на любовна игра, това ти гарантира, че той ще се почувства отблъснат.

 

Егоизъм. Няма място за егоизъм в леглото. Има момичета, които наистина прекаляват и гледат само собственото си удоволствие. Много дами признават, че сексът им става скучен, когато вече са получили оргазъм и нямат търпение партньорът да свърши.

 

Липсата на оргазъм. Проблемът е, че много момичета не могат да свършат. Те изпитват удоволствие от секса, харесва им, но не могат да изпитат максимално удоволствие. Когато едно момиче не може да свърши, това кара момчето да се чувства зле. Той смята, че не може да я задоволи и че тя не го харесва.

 

Ниската хигиена. Вероятно това е най-отблъскващото нещо за всеки мъж. Момчетата обичат момичета, които миришат на чисто и изглеждат добре. Не е нужно дори да ползваш скъп парфюм или специална козметика, важното е да поддържаш хигиената си на ниво.

 

Разсеяност. Има момичета, които сякаш не могат да млъкнат. Те са склонни да говорят постоянно и дори в най-интимните моменти. Това дразни момчетата, просто когато правите секс, се отдай на момента, а не му говори за училище или разходката в мола вчера.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Philophobeллллллл
преди 8 години
0
0
!
Отговори
До papugai: Хм, значи по тази логика трябва да си ч**ал труп. Ех...
Неймар
преди 8 години
1
2
!
Отговори
papagui ti si seksolog
papugai
преди 8 години
3
5
!
Отговори
Момичето тип варено пиле. Момчетата използват този израз, за да опишат момичета, които не правят нищо в леглото.============================================Аз им викам 'труп' , защото варено пиле не съм чукал и няма как да ги сравня.
Страница 1 от 1