.

Какво да правиш, ако попаднеш на девствено момче

Какво да правиш, ако попаднеш на девствено момче
Снимка: iStock

От известно време се виждаш с едно момче. Нещата помежду ви вървят добре и е въпрос на време да започнете да правите секс. Ти вече имаш опит, но не знаеш как седят нещата при него. Всеки път, когато сте заедно и се натискате, ти усещаш, че той има голям интерес към теб.

 

И ето, че настъпи така дългоочакваният момент. Двамата сте насаме заедно, разгорещили сте се и сте голи. Ти забелязваш, че той нещо се мотае и не вади презерватив, затова взимаш ти един. В този момент разбираш по физиономията му, че той все още е девствен и се притеснява.

 

 

Вариантите са няколко – изсмиваш се в лицето му и по този начин смачкваш самочувствието му и подронваш егото му, ставаш и си тръгваш или пък постъпваш като зрял човек и влизаш в ролята на учителка. Все пак няма нищо лошо човек да е девствен, всеки един от нас е бил такъв.

 

Преди да пристъпите към секса, попитай гаджето си дали е сигурен, че иска да го направи и ти да му бъдеш първата. След това попитай и себе си дали ще успееш да се справиш и дали ти искаш да отнемеш девствеността му.

 

Ако и двамата го искате, нормално е да продължите със започнатото. Най-вероятно страстта се е позагубила след кратката пауза и зададените въпроси, затова трябва да я разпалите отново. След като си върнете ритъма, продължете да се събличате, ако имате още дрехи по себе си и давай насоки на гаджето си, като се стараеш да си максимално спокойна и тонът ти да не е заповеднически. Жените обичат да влизат в ролята на учителки, така че най-вероятно няма да ти е трудно да му даваш насоки, а ако той е схватлив, със сигурност сексът с него ще ти хареса, защото спокойно ще му казваш къде обичаш да бъдеш целувана и как обичаш да правиш секс.

 

Каквото и да става, важното е да запазиш спокойствие и в никакъв случай да не се подиграваш на момчето. Помисли си ти как би се чувствала, ако някой бе постъпил така, когато беше девствена. Рано или късно всеки започва да води полов живот, така че майтапите са излишни. Вместо да го бъзикаш, по-добре го научи на нови неща, накарай го да има самочувствие на добър любовник и прави страхотен секс с него.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...