.

Как да задържиш интереса на гаджето върху себе си

Как да задържиш интереса на гаджето върху себе си
Снимка: freedigitalphotos.net

С времето отношенията между партньорите се променят. Отначало винаги има любов и разбирателство, но след първите месеци, страстта утихва. В началото всичко е бурно и сякаш между двамата гори огън. Но с времето нещата се успокояват и тогава се разбира дали партньорите са един за друг. Приоритетите леко се изместват, всеки започва да осъзнава, че има и ангажименти – училище/лекции, работа и семейство. Но все пак искаш да задържиш вниманието на партньора върху себе си. Как?

 

Продължавай да изслушваш. Тази грешка я правят и двата пола. Жените започват да говорят повече, отколкото да слушат. Така натоварват и досаждат на партньора, особено ако е примесено и мрънкането. Мъжете пък спират да слушат и се отдават на незаинтересованост. Трябва дас и добър слушател, за да успяваш да разбираш партньора.

 

Правете заедно нови неща. Учете, правете нещо заедно. Можете да се запишете на курс по език или на кръжок по готварство. Така ще прекарвате много свободно време заедно в приятни занимания. Прочетете няколко нови книги и ги коментирайте след това. Може да си намерите нов сериал, който да ви харесва и на двамата или да започнете нов спорт.

 

Разнообразие в спалнята. Време е да се отдадете на малко експерименти в леглото. Помисли си какво си искал/а да пробваш, но до сега все нещо се случва и отлагате. Може да е ролева игра или просто малко по-груб секс, няма значение. Експериментирайте спокойно и се отдайте на телата си. Качественият секс сплотява партньорите.

 

Бъди спонтанен/на. Най-готините неща стават спонтанно, нали? Тогава се довери на вътрешното си чувство и направи нещо спонтанно. Цял ден си мислиш за гаджето, но знаеш, че няма да можете да се видите? Отиди в междучасието и се вижте, макар и за няколко минути. Той/тя е болен/на и се оказва, че е доста зле. Време е за едно посещение и топла супа. Със сигурност ще му/ѝ стане мило, когато звъннеш на вратата и се погрижиш за него/нея.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...