.

Мъжки секс желания според зодията

Мъжки секс желания според зодията
Снимка: iStock

Зодията оказва голямо влияние както върху характера на човек, така и върху неговите желания по време на секс. За да изненадаш гаджето си, сбъдни мечтата, която иска всеки представител на неговата зодия:

 

Овен – отидете заедно по магазините, за да си купиш секси бельо, което той ще свали няколко часа по-късно. Опитай се да го вкараш в пробната, докато мериш бельото, за да може да му се наслади максимално от близо. Въображението му ще започне да работи още в магазина и няма да има търпение да се озовете в леглото.

 

Телец – гаджето ти ще остане очаровано, ако те види в нова светлина в леглото. Примами го със секси облекло и някакъв аксесоар, пусни романтична музика и запали ароматизирани свещи. Сложи си шоколад и ягоди върху голото тяло и му предложи да ги изяде директно от теб.

 

Близнаци – представителите на тази зодия обичат силните усещания, затова може да му доставиш такива по време на секс. Вземете книга Кама Сутра и отворете случайно на някоя страница, след това изпълнете позата, която ви се е паднала. Ако не ви допада, отворете на нова страница.

 

 

Рак – сложи си секси обувки на висок ток, завържи ръцете му с вратовръзка и прави страстен секс с него. Той е изключително див, особено в леглото, въпреки че се старае да прикрие тази своя черта в себе си.

 

Лъв – той е най-доволен и щастлив, когато получава комплименти от теб. Когато сте заедно без повод му кажи колко е секси днес и как нямаш търпение да се озовеш в прегръдките му.

 

Дева – Девите изглеждат сдържани, но всъщност в леглото изобщо не са такива. Започни да го дразниш. Целувай го, милвай го, възбуждай го и... спри изведнъж. И така няколко пъти, докато просто не издържи на напрежението.

 

Везни – той обича да гледа голото ти мъжко тяло. Затова му позволи да те съблече, след което легни на земята до спалнята, за да може да те види хубаво от високо.

 

Скорпион – разпали въображението на Скорпиона, като му изпратиш закачлив SMS от рода на: „Нямам търпение да се видим и да сваля дрехите ти“. Когато останете насаме заедно, започни да се събличаш, като не му даваш да те докосва, може единствено да те гледа. Когато се озовете в леглото, вече всичко му е позволено.

 

Стрелец – Стрелците обичат разнообразието, затова е добре по време на секс често да променяте позите. Той обича предизвикателствата, така че може да си измислите някаква игра, която да играете по време на секс.

 

Козирог – представителите на тази зодия обичат ги напътстват по време на секс. Затова директно му казвай какво ти доставя удоволствие. Избирай позите ти и задавай темпото, в което да правите секс. Той с голям кеф ще те слуша и ще изпълнява това, което искаш.

 

Водолей – той обича романтиката и изненадите. Остави му бележка на вратата, на която напиши инструкции как да стигне до теб. Може на земята да поръсиш с листа от рози, които да водят право към спалнята, в която си легнала гола с плодове върху тялото. Нека изяде наградата директно от теб, а после те награди със страхотен секс.

 

Риби – ако имаш вана у дома, напълни я с вода, запали ароматизирани свещи и му предложи да си вземете вана заедно. Това със сигурност ще разпали страстта помежду ви.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...