.

Досадните интернет моди в любовта [част втора]

Досадните интернет моди в любовта [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Интернет е навсякъде около нас и това е чудесно, защото общуваме лесно, имаме бърз достъп до информация и още куп други неща. Но когато интернет навлезе в любовта, положението не е толкова розово. Вече не приемаме онлайн запознанствата като нещо нетипично и странно, защото свикнахме с тях. Но се пораждат и други интернет моди в любовта. Кои са те?

 

Пост преди среща. Това е една от най-досадните интернет моди. Има хора, които смятат, че е нужно да публикуват информация за все още несъстояла се среща. Отначало човек може да си помисли, че това е новото гадже на някой свой/я приятел/ка, но не! Има потребители, които държат да споделят, че просто отиват на среща, въпреки че все още нищо не се е случило между тях двамата.

 

 

Фалшиви годежи. Случвало ти се е да видиш поне няколко твои приятели да се сгодяват. Отначало се учудваш, а малко след това разбираш, че всичко е с цел внимание и малко повече известност в социалната мрежа. В тази категория влизат и хората, които наистина са се сгодили, но след няма и месец се разделят, защото се оказва, че любовта се е изпарила. Има и много тийнейджъри, най-вече момичета, които искат да привлекат внимание и пишат, че са обвързани с друго момиче. Съвсем не става въпрос за еднополовите връзки и истинските чувства между хомосексуални момичета или момчета. Просто някои хора решават да привлекат нечие внимание по този начин. Определено е досадно.

 

Първата снимка на бебето. Със сигурност имаш поне няколко приятели във Фейсбук, които вече имат деца. Това е нещо страхотно и е хубаво да споделиш щастието си с приятели. Но съвсем не е нужно да снимаш бебето още в деня на раждането и да бързаш да споделяш снимките в социалната мрежа. Това са едни от най-дразнещите постове.

 

Дългите обяснения, вричането в любов и лигавите картинки. Има хора, които смятат, че е нужно всеки ден да се поства тяхна снимка или сладникава картинка. Към нея винаги присъства и текст, който обяснява нашироко любовта един към друг и винаги завършва с нещо от рода на „Ти си ми живота.” Хубаво е тези неща да се казват на 4 очи, защото така са по-ценни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...