.

Съвети за първия път в секса [за момчета]

Съвети за първия път в секса [за момчета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът за първи път е вълнуващо събитие за всеки тийнейджър. Това е нещо нормално, което се случва най-често през пубертета. Повечето момчета нямат търпение да пробват секса и често пъти допускат много грешки. Сега сме подбрали няколко съвета, които да ти бъдат от полза при секса за първи път.

 

Използвай презерватив. Много момчета притискат партньорката си, като казват, че не искат да използват презерватив, защото само пречи и намалява удоволствието. Всъщност презерватива не се усеща толкова, колкото си мислиш и си чувал. Презервативът е единственото средство, което може да те предпази от полово предавана болест. Хубаво е да мислиш на първо място за здравето си. Освен това, така си сигурен, че тя няма да забременее.

 

Обезкосмяване. Не е нужно да махаш всеки косъм по тялото си преди да правиш секс. Като цяло ти решаваш къде и как ще се епилираш. Хубаво е да премахнеш космите в интимните части, защото буйната растителност не се харесва на момичетата. Ако не искаш да ги махаш напълно, можеш да ги оформиш в прическа.

 

Не се напрягай. Когато се притесняваш, има голям шанс да провалиш всичко. Искаш да се представиш чудесно, искаш да задоволиш партньорката си и тя да остане с добро впечатление. Но ако се притесняваш и много го мислиш, има шанс да не получиш ерекция. Това ще те сдуха допълнително. Затова се отпусни.

 

Недей да пиеш алкохол. Някои тийнейджъри смятат, че когато пият алкохол, ще се отпуснат и всичко ще мине гладко. Това е факт, но ако алкохолът е не повече от 50 грама. Една-две глътки твърд алкохол могат наистина да те отпуснат и да те накарат да се почувстваш по-добре. Но не прекалявай, защото по-големите количества алкохол ще възпрепятстват секса. Възможно е да не получиш ерекция или да се напиеш толкова, че да заспиш, а не да правиш секс.

 

Подготви терен. В повечето случаи момичетата разчитат момчето да намери място, където да правят секс. Това е притеснително, особено когато живееш с родителите си. Но е добре да се постараеш да сте сами вкъщи, когато го правите. Така ще можете да се отпуснете и няма да се притеснявате, че ще ви хванат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 8 години
2
8
!
Отговори
Хубаво е да премахнеш космите в интимните части, защото буйната растителност не се харесва на момичетата. Ако не искаш да ги махаш напълно, можеш да ги оформиш в прическа.====================================А след интимната прическа отпред, ще трябва да си обръсне и ***, защото момичетата и това харесват.
Страница 1 от 1