.

Какво трябва да знаеш за физическото привличане

Какво трябва да знаеш за физическото привличане
Снимка: freedigitalphotos.net

Физическото привличане движи света, няма две мнения по въпроса. То е в основата на сексуалното желание и на отношението между мъжете и жените. Всеки човек иска да е привлекателен и да умее да влияе на другия пол. Затова се стремим да се впишем в дадени идеали за красота, да бъдем усмихнати, лъчезарни и да се радваме на много ухажори. Но какво наистина те прави атрактивен/на?

 

Тялото. На първо място човек бива привлечен от фигурата на другия. Мъжете харесват черти на тялото, като голям бюст, тънка талия, изразително дупе. Това е подсъзнателен белег за плодородие при жената. Дамите харесват стройни, мускулести мъже, които излъчват сила. Ако не се вписваш в модерния идеал за красота, това не те прави грозен/на, всеки човек е различен и му допадат разнообразни неща.

 

 

Кожа. Това е друг белег, който човек подсъзнателно гледа. Красивата кожа е мечта на повечето дами и плод на много усилия. Същото важи и за мъжете, дамите харесват грубовати мъже, но с нежна кожа. Защо? Тя е признак за здраве. Ако имаш бенки, пъпки или друг кожен проблем, поработи върху него.

 

Осанка. Тя е важна и за мъжете, и за жените. Дамите трябва да имат лека и нежна походка, която да напомня за грациозност. Обърни внимание на походката си, изправи се. Движенията ти трябва да са нежни и да не издават грубост и припяност. Мъжете трябва да са по-грубовати, осанката им да оставя усещане за сила и влияние. Важно е мъжът да е изправен, да изглежда уверен.

 

Дрехи. Те няма как да те направят с по-красиво тяло, но могат да прикрият недостатъците и да подчертаят плюсовете ти. Добре е дамите да акцентират върху талията. Не е нужно да си слагаш дълбоко деколте и ултра къса пола, за да подчертаеш женствеността си. Една обикновена рокля, която очертава тялото и стига до коляното е много по-секси от прекалено разголеното тяло. Добре е мъжете да не прекаляват с разголването, също. Прекалено впитите или широките дрехи също не са подходящи.

 

Усмивка. Харизматичните хора са усмихнатите хора. Няма как да привлечеш нечие внимание, ако си нацупен/а. Затова не спирай да се усмихваш и покажи позитивния си поглед към живота.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
NarutoShippuuden
преди 8 години
0
10
!
Отговори
Какви са тези *** статии в последно време? Струва ми се, че пишете колкото да има нещо.
Страница 1 от 1