.

Няколко секс съвета, които е добре да знаеш

Няколко секс съвета, които е добре да знаеш
Снимка: iStock

За да имаш щастлива връзка, трябва да уважаваш гаджето си, да му имаш доверие и да правите страхотен секс. Последното винаги е възможно, ако знаеш няколко важни неща:

 

Лесно може да привлечеш вниманието на партньора си и да го възбудиш, като овладееш до съвършенство навеждането и изправянето. Да, може да ти звучи смешно, но това определено върши работа. Просто трябва да се наведеш изкусително, след което рязко да се изправиш, като изпъчиш бюста си (големината на гърдите не е от значение!).

 

 

Жените си мислят, че мъжете не забелязват особено детайлите, но това не е така. Както при животните, така и при хората представителите на силния пол се привличат от цветовете. Затова, колкото и да обичаш черната си рокличка, опитай се да се обличаш с по-цветни дрехи, когато излизаш с гаджето си. Разбира се, не е нужно да изглеждаш нелепо, затова се обличай цветно, но не прекалявай. А ако държиш на черната си рокличка, просто си сложи един цветен шал, който да разчупи малко визията ти.

 

За да бъде гаджето ти щастливо с теб, трябва да умееш да го изненадваш постоянно. Уж мъжете си падат по определен тип жени, но истината е, че те искат различен тип за различните ситуации. В леглото искат тя да е доминираща, у дома – грижовна, пред приятели – усмихната и с чувство за хумор и т.н. Старай се да имаш няколко лица, но в никакъв случай не бъди изкуствена. За да поддържаш интереса му, трябва да се научиш да го държиш под напрежение.

 

Бельото прави много голямо впечатление на мъжете, затова си подбирай само качествено такова. В никакъв случай не си слагай захабени бикини. По-добре да си без бельо, отколкото с някое старо. Даже е препоръчително, когато излизаш с гаджето, винаги да носиш секси бельо, през останалото време може да заложиш на нещо по-семпло и удобно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...