.

5 знака, които показват, че сте един за друг

5 знака, които показват, че сте един за друг
Снимка: iStock

Има двойки, при които от далече си личи колко се обичат и наистина си отиват. Всеки би искал да има такава връзка и да си подхожда с партньора. Разбира се, това не е толкова лесно, защото трябва да намериш „своя“ човек. Понякога се питаш дали гаджето ти е подходящо за теб и си задаваш куп въпроси. Как да разбереш, че сте един за друг?

 

Чувство за хумор. То не е важно само за момчетата, а определено и при двата пола има значение. Ако гаджето ти е шегаджия, трудно ще се спогаждате, при условие, че не разбираш шегите му. Затова е много важно да умеете да се смеете заедно, да се забавлявате и да харесвате стила на другия.

 

 

Сексуално привличане. Ако сексът куца, значи цялата връзка не върви. В един момент може да си казваш, че сексът не е най-важното нещо на света и че се разбирате добре. След време обаче, това ще започне да ви тежи, ще се изнервяте и ще се карате. Когато има съвместимост в секса, тогава всичко е наред, можете да изразявате любовта си един към друг.

 

Споделени интереси. Какво обичате да правите заедно? Това може да бъдат всякакви разнообразни дейности – каране на колело, спортуване, разходки из планините или готварство. Няма значение какво хоби имате, важното е да го споделяте заедно. Ако прекарвате времето си заедно и ви е хубаво, не скучаете, а истински се забавлявате, то тогава сте един за друг.

 

Няма рутина. Това, което най-често убива връзката, е рутината. За съжаление, повечето хора не могат  да избягат от нея и рано или късно, тя навлиза и се настанява удобно в отношенията ви. Ако успеете да се справите с нея, ако постоянно правите нови неща и се наслаждавате на компанията на гаджето, вероятно ще бъдете дълго време щастливи заедно.

 

Споделяте едни и същи културни ценности. Много е важно да имате сходен мироглед. Много по-трудно ще ви бъде, ако имате различни религии или сте от коренно различни култури. Разбира се, това също е преодолимо. Ако съумявате да се разбирате, да гледате в една посока и да се обичате, значи наистина сте един за друг.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...