.

12 въпроса, които момичетата се срамуват да питат момчетата [част втора]

12 въпроса, които момичетата се срамуват да питат момчетата [част втора]
Снимка: iStock

Момичетата си задават куп въпроси, свързани с любовта и секса. Проблемът е, че никога не биха попитали директно, особено ако харесват момчето. Затова сега ще отговорим на най-популярните въпроси, които се питат дамите.

 

Виждаш ли онази пъпка на челото ми? Разбира се, че мъжете харесват жени с гладка и нежна кожа. Ако имаш акне, той ще го забележи. Красивата кожа е символ на здраве и подсъзнателно мъжете харесват дами с красиви лица. Най-добре се погрижи за кожата си, ако трябва потърси и дерматолог. Но ако мислиш, че той ще забележи една единствена пъпка, която ти се е появила на лицето, определено може и да не види.

 

 

Как е положението „там долу“? Момичетата се притесняват от визията на своята вагина. Някои дами дори се подлагат на операция, наречена лабиопластика, при която се оформят срамните устни. Момчетата знаят, че всяка жена има различна визия там долу и изобщо не обръщат такова внимание на вида на срамните ти устни.

 

Планираш ли да се ожениш? Това е друг въпрос, който дамите не биха попитали. Те се страхуват, че ще изплашат мъжа, който ще се почувства застрашен от нея. Повечето момчета наистина искат да се оженят и да създадат семейство с жената на живота си. Просто не мислят за това непрекъснато и не си представят къщата, децата и семейния живот. Знаят, че това им предстои, но в далечно бъдеще.

 

Струва ли ти се, че съм меркантилна? За съжаление, много от хората в днешно време търсят само материалната изгода. Някои момичета се страхуват да не бъдат сметнати за материалистки, които очакват да бъдат гледани от гаджето си като писано яйце и нищо да не им липсва. Жените просто имат нужда от сигурност и стабилност, които мъжът да осигури.

 

Ще ми се обадиш ли? Вероятно това е въпросът, който тормози всяко момиче. Дамите винаги се страхуват да не бъдат отхвърлени и затова признават, че наистина биха задали този въпрос на бъдещото си гадже. Момичетата често пъти чакат с дни наред телефонът да звънне.

 

Харесваш ли ме? Още един въпрос, който наистина тормози момичетата. Това, което трябва да знаеш е, че ако той наистина те харесва, ще направи всичко възможно, за да бъдете заедно и ще се бори за теб.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...