.

Задоволяваш ли приятелката си в леглото

Задоволяваш ли приятелката си в леглото
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът е едно от най-важните неща във всяка връзка. Това е истина, която не се харесва на много хора. Някои твърдят, че всичко е наред, стига партньорите да се обичат. Всъщност неудовлетворителният секс може да доведе до край и на най-голямата обич. Как да разбереш дали задоволяваш приятелката си в леглото?

 

G-точка. Смята се, че тя е най-големият източник на удоволствие. Успяваш ли да я намериш и да я стимулираш? Най-добре е да поговориш с гаджето си и да я питаш какво точно харесва, как да намериш точката и колко силно да я докосваш.

 

Любовна игра. Всяка жена има различна представа за любовната игра. Някои дами са доволни и от няколко нежни целувки, а други искат поне 10 минути подготовка. Всичко зависи от това колко бързо тя се възбужда. Любовната игра може да включва целувки, докосвания, събличане, влизане в роля, говорене на мръсотии и още куп неща. Допитай се до приятелката си, за да разбереш какво точно ѝ харесва.

 

 

Мястото. Това също е много важно за жените. Мъжете са склонни да правят секс на каквото и да е място и не биха се притеснили, ако има някого в съседната стая например. С дамите не е така. Не всяко момиче би се съгласило да прави секс, докато родителите ѝ са в хола или пък на публично място. Повечето дами биха се отпуснали напълно ако са сами вкъщи и са се настанили удобно в леглото си.

 

Продължителност. Изобщо не си мисли, че трябва да издържаш по един час, за да задоволиш приятелката си. Не всяка жена ще се радва на секс с такава продължителност. Всичко зависи от това за колко време свършва тя. Ако тя не успее да изпита оргазъм, дори след като ти свършиш, просто не оставяй нещата така. Достави ѝ удоволствие с пръсти или с орален секс.

 

Поза. Не всички пози са любими на жените. Повечето не харесват кучешката, защото не могат да гледат партньора в очите и се притесняват, когато той гледа дупето им. Повечето дами харесват пози, в които стимулацията на клитора е възможна, така те изпитват голямо удоволствие.

 

Настроение. Настроението се създава, а ако приятелката ти се чувства зле по някаква причина, ти трябва да се постараеш. Не се отказвай, когато тя ти каже, че я боли глава. Просто я прегърни, пусни хубава музика и ѝ направи масаж. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...