.

Защо все още нямаш гадже [част първа]

Защо все още нямаш гадже [част първа]
Снимка: iStock

Всеки тийнейджър иска да бъде обичан и харесван. Мечтата на повечето младежи е свързана с любовта – искат готино и предано гадже, което да ги обича. Всъщност искаш нещо, което е съвсем нормално и не е трудно да се реализира. Но се оказва, че сякаш всички имат гаджета, а само ти си сингъл. Това вече е проблем. Отчаяно искаш да се влюбиш, а сякаш няма в кого. Къде е проблемът?

 

Имаш списък с точни изисквания. Всеки човек си представя идеалното гадже и това е нормално, дори е чудесно, че знаеш какво искаш. Но нито една крайност не е добра идея. Чудесно е, че искаш интелигентно, красиво, високо, синеоко гадже. Но това не означава, че трябва да отрязваш всеки, който се отличава с друг цвят на очите или е 2 сантиметра по-нисък от критерия ти.

 

 

Бързаш. Не бива да прекаляваш с бързането, защото така се обричаш на самота. Чудесно е да се чувстваш желан/а и да общуваш с противоположния пол. Но не си мисли, че една среща означава дом, семейство и деца, нито пък, че тя ще ти скочи в леглото. Затова просто се дръж естествено, излизайте и се радвайте на времето прекарано заедно. Не залагай напразни надежди, нито отхвърляй с лека ръка.

 

Говориш лошо за приятелите си. Как ще се почувстваш, ако чуеш, че твой приятел ти говори зад гърба и се оплаква от теб? Вероятно няма да ти стане приятно. Лошо впечатление прави и когато ти коментираш приятелите си и говориш зле за тях. Изглежда сякаш завиждаш или не си искрен/а. Когато си приятел с някого, трябва да го приемеш такъв, какъвто е. Ако не можеш, значи не е твоят човек и няма как да имате приятелски взаимоотношения.

 

Изневерили са ти и сега всички момчета/момичета са виновни. Изневярата е нещо, което наистина боли много. Просто трябва да го преживееш и да свикнеш, че хората не са лоши, че ти можеш отново да обичаш и да бъдеш щастлив/а. Не си отмъщавай на другите момчета или момичета, само защото някога някой ти е изневерил и те е наранил. Така никога няма да си намериш гадже отново.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...