.

9 начина да разнообразиш отношенията с гаджето си [част втора]

9 начина да разнообразиш отношенията с гаджето си [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Дългите връзки не винаги са скучни. Повечето хора си мислят, че мине ли една година, вече тръпката умира, а хората свикват един с друг и не се търсят така, както в началото. Дали това ще се случи, зависи изцяло от теб и от партньора ти. Можете да си омръзнете и на втория месец, може и винаги да бъдете щастливи заедно. Как да внесеш разнообразие?

 

Започнете отначало. Направете се на непознати, излезте на първа среща отново. Спомнете си тръпката от първата си среща и се постарайте отново да преживеете същото усещане. Направете си резервация в ресторант или просто отидете на мястото, където е била първата ви среща. Така ще си спомните с умиление за това, което сте преживели преди години.

 

 

Домашни любимци. Това е много сериозна и отговорна стъпка, а за нея се изисква да живеете заедно. Вземете си домашен любимец. Това може да е кученце или котенце, което да ви радва и да ви сближи още повече. Грижите около него ще са много, особено в началото, затова се пригответе за счупени вещи, бели, мръсотия и издран под. Но не забравяй, че животинчето ще ви носи и много радост.

 

Разделете се. Това не означава да се разделите завинаги или да се виждате рядко. Идеята е да не прекалявате с правенето на всичко заедно. Някои двойки с времето се обезличават, защото правят абсолютно всичко заедно. Те не излизат без другия, не ходят никъде отделно, не правят нищо самостоятелно. Това е грешка, която може да ти коства дори цялата връзка, защото все някога ще ти писне. Вие сте партньори, но не сте едно цяло, вплетено в две тела. Позволете си един на друг да се развивате всеки в насоката, която харесва и иска.

 

Изненади. От кога не си правил/а изненада на гаджето си? Направи нещо красиво, хубаво, интересно и запомнящо се. И нека е без повод, защото така е по-сладко. Организирай пътуване, отидете на концерт, направи нещо, което знаеш, че той/тя ще оцени.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...