.

5 признака, които показват, че тя имитира оргазъм

5 признака, които показват, че тя имитира оргазъм
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът носи голямо удоволствие, което не е сравнимо с нищо. Всеки иска да даде удоволствие, както и да получи такова. Проблемът е, че много тийнейджъри не знаят достатъчно за оргазмите. Често се случва момичетата да имитират оргазъм, защото не могат да стигнат до кулминацията. По този начин те се опитват да покажат на партньора си, че той се справя добре и не искат да го разочароват. Как да разбереш, че приятелката ти имитира оргазъм?

 

Тя изглежда отегчена. Важно е да наблюдаваш реакциите ѝ в леглото. Когато я докосваш, когато правиш някакви движения, наблюдавай поведението и изражението ѝ. Само така ще разбереш дали се преструва. Ако изглежда отегчена, вероятно не изпитва удоволствие. Няма как да си личи, че ѝ е скучно и след една минута да се впусне в див оргазъм.

 

 

Треперене. Когато свършват, повечето дами треперят. Не си представяй гърчове или нещо подобно, но това треперене е нормално. Ако го усетиш, вероятно наистина тя свършва. Но имай предвид, че някои дами успяват да се престорят много добре.

 

Стонове и крясъци. Всяка жена издава някакъв звук, когато изпитва оргазъм, но той е различен при всяка. Някои дами могат да крещят от удоволствие, а други почти да не издадат и звук. Все пак лесно ще разобличиш лъжкинята, защото няколко крясъка съвсем не означават оргазъм.

 

Време. Дамите имат нужда от много повече време в сравнение с мъжете, за да свършат. Това означава, че и 15 минути може да са малко. Всичко зависи от позата, от любовната игра, от твоите умения и дали тя се е отпуснала напълно. Разбира се, че има момичета, които умеят да свършват много бързо, но не мисли, че след минута секс и тя вече е на седмото небе от удоволствие.

 

Вагинални контракции. Тези контракции трудно могат да бъдат престорени. Ако се съмняваш, че тя те лъже, че свършва, лесно можеш да я хванеш. Когато усетиш, че кулминацията ѝ наближава, трябва да усетиш леки контракции. Ако са на лице, бъди сигурен, че тя е свършила. Ако ги няма – просто лъже.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ДОТА
преди 8 години
6
5
!
Отговори
хехех, няма да се кефиш, а ще тръгнеш да следиш дали те лъже
Страница 1 от 1