.

5 заблуди за първия път в секса

5 заблуди за първия път в секса
Снимка: freedigitalphotos.net

Първият път в секса е най-вълнуващ. Тогава човек се чувства по-пораснал, изпитва усещане, което не познава се стреми да задоволи партньора си. Първият път буди и много въпроси у тийнейджърите, които се притесняват да говорят за това с родителите си, а информацията в интернет е много противоречива. Затова младежите вярват и в някои митове, а след това се разочароват. Сега ще ти разкажем за някои заблуди, свързани с първия път.

 

Ще продължи дълго. Всъщност, това е заблуда, която ти е насадена от филмите. В повечето игрални филми, сексът е страстен, носи винаги удоволствие и продължава цяла нощ. Това не е вярно. Сексът продължава средно няколко минути. Ако и двамата сте девствени, вероятно няма да продължи дълго, защото половият акт може да се удължи, след като мъжа добие известен опит в леглото. Не се притеснявай от това, защото няма нищо срамно в това да свършиш за няколко минутки.

 

Момичетата плачат. Още една заблуда, внушена от филмите. Момичетата рядко плачат след първия път, просто защото няма за какво. Разделянето с девствеността е болезнено, заради разкъсването на девствената ципа. Но това не води до плач, нито пък емоцията. Повечето дами много добре знаят какво правят и рядко изпадат в плач веднага след приключването на половия акт.

 

 

Тя ще забременее, каквото и да става. Още една заблуда. Момичетата мислят, че може да се забременее, дори с предпазни средства. Всъщност, не може. Ако използвате презерватив и той не се скъса, няма как да си бременна. Ако си на противозачатъчни, също няма как да забременееш. Използвайте контрацептиви, за да предотвратите нежеланата бременност.

 

Ще изпиташ най-страхотния оргазъм през живота си. Възможно е нито един от двамата да не свърши. В повечето случаи момичетата не могат да се отпуснат, особено заради болката и дискомфорта. Някои момчета просто се притесняват и също не стигат до края. Дори това да се случи, не бива да се обезкуражавате. С времето ще опознаете телата си и ще правите страхотен секс.

 

Ще боли и ще има много кръв. Някои момичета нямат никакво кръвотечение, нито изпитват болка. При други има известен дискомфорт. Просто не си представяй, че цялото легло ще бъде в кръв, нито, че ще изпитваш непоносими мъки и ужасяващи болки.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ДОТА
преди 8 години
2
6
!
Отговори
Пък и не винаги се умира веднага, понякога се мъчиш известно време и след това идва неизбежния край.
Страница 1 от 1