.

Какво трябва да знаеш за лятната си любов

Какво трябва да знаеш за лятната си любов
Снимка: freedigitalphotos.net

Лятото е времето на свалки и на тръпки, тогава сякаш всичко се случва по-лесно. Можеш да се запознаеш с нови хора навсякъде, пътуваш повече, отиваш на море, там си намираш нова компания и всичко сякаш се подрежда чудесно. Изведнъж осъзнаваш, че си се влюбил/а и не можеш да дишаш без новото си гадже. Това са прекрасни емоции, които остават спомен за цял живот. Но какво трябва да знаеш за новата си лятна любов?

 

Тя почти никога не трае вечно. Сега ти се струва, че никога не искаш да се разделяш с този човек. Искаш да прекарваш дни и нощи в разговори с него, да правите куп неща, да имате безброй приключения. Но лятото има своя край, както и лятната ваканция. Дори да сте заедно през цялото време, на есен всичко ще се промени. Тогава всеки захваща своите задължения и няма да имаш толкова свободно време. Другият проблем е, че за два-три месеца партньорите се опознават наистина. Тогава се разбира, че нищо не е толкова перфектно, колкото е изглеждало в началото.

 

 

Разстоянието. Късметлия си, ако лятната ти любов се окаже от твоя град. Тогава ще можете да се виждате всеки ден, дори когато лятото свърши. Но ако сте от различни градове, трудно ще можете да се виждате, след като се приберете всеки към своето родно място. Тогава ще трябва да имате връзка от разстояние, а за тийнейджъри това граничи с невъзможното.

 

Лятото човек се влюбва по-лесно. През лятото си ваканция, имаш много повече свободно време и нужда от емоции. Но това съвсем се променя, когато започнеш училище/лекции и отново се захванеш с ангажирания делник. Лятото човек се влюбва по-лесно, защото е безгрижен и има свободно време. Тогава не преценяваш нещата обективно и на есен може да се окаже, че любовта ви е невъзможна.

 

Бъди внимателен със секса. Страст, емоции, понякога и алкохол. Това може да е взривоопасна комбинация, за която да съжаляваш цял живот. Рискът от полово предавани болести и нежелана бременност не е по-малък, но ти го подценяваш. Винаги използвай презерватив и хубаво премисляй с кого си лягаш. Не съсипвай лятото си с неприятни и болезнени емоции.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...