.

Най-популярните митове за порното, в които хората все още вярват [част втора]

Най-популярните митове за порното, в които хората все още вярват [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки тийнейджър е гледал порно поне един път през живота си, а повечето тийнове го правят дори ежедневно. Това провокира младежите да вярват в някои митове, свързани със секса. За съжаление, те изкривяват представата на младите хора за връзките и любовта, за секса и отношенията между половете. Кои са най-често срещаните митове за порното?

 

Сексът трае с часове. Вероятно си мислиш, че трябва да издържаш по няколко часа, за да накараш приятелката ти да свърши и да е задоволена. Това е заблуда, която създава порното. Повечето мъже издържат между 5 и 30 минути, разбира се, това са средни стойности. Не е нужно да си порно актьор, за да доставиш удоволствие на гаджето си в секса.

 

 

Хората правят часове наред секс без почивка. След секс ти се доспива, нали? Имаш нужда от малко почивка, мълчание, душ, цигара, чаша вода? Това е съвсем нормално. Ако смяташ, че човек може да прави секс няколко часа без никаква почивка, лъжеш се. Порно актьорите също си почиват, просто тези моменти се изрязват.

 

Хората не се потят. Вече ти разяснихме, че порно актьорите са гримирани по цялото си тяло, но не е само това. Те също се потят, защото са нормални хора, просто това не изглежда добре на камерата. Затова асистенти се грижат специално потта да не се вижда във филмите за възрастни.

 

Жените винаги свършват с фонтанче и то по няколко пъти. Много момчета, които нямат опит в секса, смятат, че една жена свършва по много пъти и ако не е с фонтанче – тя имитира оргазъм. Тази заблуда идва от порното. Много дами имат проблем с изпитването на оргазъм и не могат да го достигнат всеки път. А щастливките, които свършват с женска еякулация, са малко. Ако приятелката ти не може, това не значи, че не изпитва оргазъм.

 

Порнозвездите печелят добре. Всъщност, това е още един мит. Повечето порно актьори са принудени да работят много часове на ден – по над 12, при лоши условия и с малко почивки. Малко са тези, които взимат наистина добри пари. Чести са случаите, в които актьорите са подложени на болка, принудени са да взимат и болкоуспокояващи. В нередки случаи посягат и към наркотиците.

 

Сексът с високи токчета е нещо нормално. Представяш ли си да си легнеш в леглото с обувките си? Вероятно не. Сексът с обувки не е особено удобен, но изглежда чудесно на камера. Повечето мъже обожават високите токчета на жените, а и по този начин дамите изглеждат с по-дълги крака. Това е причината жените в порно филмите винаги да са на високи обувки, дори в легнало положение.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...