.

5 причини, поради която ТЯ ти отказва орален секс

5 причини, поради която ТЯ ти отказва орален секс
Снимка: freedigitalphotos.net

Вероятно момчетата обичат повече оралния секс от момичетата. Те признават, че оралните ласки са много важни и наистина обожават да ги получават. В това няма лошо, но често пъти момичетата се дърпат и не искат да го правят. Проблемът идва, когато твоята приятелка не иска да те дари с френска любов, въпреки че се обичате, харесвате се и сексът ви върви. Защо тя отказва?

 

Хигиена. Сигурен ли си, че всичко е наред с личната ти хигиена? Важно е да се къпеш поне един път дневно и да сменяш бельото си. Винаги взимай душ преди секс, за да си сигурен, че ще се чувствате комфортно и двамата.

 

 

Гордост. Да, някои жени отказват, защото смятат, че това накърнява тяхната гордост. Най-често става дума за дами, които не са достатъчно уверени в себе си. Те се чувстват подценени, дори унижени от това, че правят орален секс с гаджето си. Пробвай ти да направиш първата крачка и да я дариш с удоволствие и страст. Тогава със сигурност ще размисли.

 

Ти се държиш зле с нея. Няма как да я накараш да го направи, ако се държиш зле с нея. Не настоявай, не я карай да се чувства длъжна, че го прави, не изисквай от нея. За дамите, оралният секс значи много повече, отколкото за един мъж. Спри да твърдиш, че това е нейно „задължение“ и трябва да го прави, защото ти искаш. Така никога няма да получиш мечтаното удоволствие.

 

Тя е девствена. Още една причина, поради която ти отказва. Дори да не сте си говорили много на тема „секс“, ако разбереш, че е девствена, не я пришпорвай. Тя се страхува от неизвестното, не знае какво да очаква, нито как да те задоволи. За нея този акт означава много и ѝ трябва време, за да реши дали иска да го направи, или все още не е готова.

 

Няма ти доверие. Сексът и доверието са много силно свързани. Ако тя има съмнение относно теб, няма да си позволи да ти прави френска любов. Тя ще е по-дистанцирана и дори да правите вагинален секс, ще се дърпа, когато стане дума за орални ласки.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
kaRamella
преди 8 години
6
9
!
Отговори
мерише
Страница 1 от 1