.

Има ли наистина значение колко ти е голям?

Има ли наистина значение колко ти е голям?
Снимка: iStock

За момчетата големината на мъжкото им достойнство е от голямо значение. Те се вълнуват дали са достатъчно надарени и дали ще успеят да задоволят приятелката си. Но дали наистина размерът на пениса е толкова важен и за жените?

 

Момичета, какви мисли ви минават, преди да правите секс за пръв път с гаджето си? Най-вероятно повечето от вас се вълнуват, освен от това дали изглеждат достатъчно добре, и как изглежда най-интимното му място.

 

Статистиката показва, че най-надарените мъже са от негроидната раса, следвани от латиноамериканската, европеидната и азиатската.

 

 

В повечето статии се казва, че размерът на мъжкия полов орган не е от значение. Важното било как се използва. Така ли е наистина?

 

Истината е някъде по средата. Големината на пениса има значение за жените. Когато едно момиче се възбуди, влагалището ѝ се овлажнява, разширява и удължава, като по този начин става готово да поеме члена. По време на секс, колкото по-бурен е той, толкова повече се отпуска влагалището. Когато членът е малък, жената не усеща достатъчно добре допира на пениса и поради тази причина не получава достатъчно удоволствие от секса. Колкото по-голям е пенисът, толкова по-голямо удоволствие получава тя. Причината е, че получава стимулация в областта на G-точката, която по последни проучвания се намира в началото на влагалището. Тоест колкото по-голям е пенисът, толкова по-силно жената усеща удоволствие в най-дълбоката част на влагалището си, а колкото по-дебел е, толкова повече се стимулира G-точката.

 

Както при красотата, така и при големината на пениса нещата са субективни. За едни жени е голямо едно, а за други – друго. Това зависи от техния опит, от съпоставките, които могат да направят, както и от това колко стегнат или отпуснат е мускулът им.

 

Средно големият еректирал пенис е 15-18 сантиметра. Всичко под 15 сантиметра се води малко, а над 18 – голямо. Това обаче не пречи среден пенис да бъде възприет от някои жени като малък, а от други като голям. Въпрос на гледна точка. Също така колкото по-възбуден е един мъж, толкова по-голям му става, особено ако не е правил секс скоро.

 

Хубаво е момчетата и момичетата да разберат, че големият размер не е гаранция за невероятно секс изживяване. Мъжете, които имат по-малки пениси могат да компенсират това, стига да се раздават на макс в леглото и да се стараят да задоволяват напълно нуждите на половинката си. Надарените господа пък не бива да разчитат само на това, че имат големи пениси, те трябва също да полагат старания по време на секс.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...